Skippa sidhuvud och gå vidare.

Flash sale! 7% rabatt på ordpriser! Ange koden: CHFLASH7
Upphör om:

+ beställ senast 13/12 för leverans innan jul*

Garderobsdörr

Skjutdörr garderob & walk-in closet

48 st produkter
Visar 24 av 48 produkter
12

Skjutdörrar till garderober och walk-in-closets är en smart och platsbesparande lösning som ger en modern och funktionell touch till ditt förvaringsutrymme. Med sitt smidiga glidöppningssystem och olika designalternativ erbjuder skjutdörrar en praktisk och stilfull möjlighet att organisera och försköna ditt klädförvaringsområde.

Vanliga frågor om Skjutdörr garderob & walk-in closet

Hur installerar man skjutdörr i garderoben?

För att installera skjutdörrar i en garderob bör du först mäta öppningen noggrant och montera skenorna i taket och golvet. Häng sedan dörrarna i beslagen, justera deras position vid behov, och testa rörelsen för smidighet innan du monterar eventuella handtag och säkerställer att alla skruvar är ordentligt åtdragna.

Kan alla garderober få en skjutdörr installerad?

Det är möjligt att installera skjutdörrar på de flesta garderober, men det kan finnas vissa begränsningar beroende på storlek och utformning..

Hur monterar jag en skjutdörr till en walk in closet?

För att montera en skjutdörr till en walk-in closet, börja med att mäta och markera placeringen för skenor i taket och på golvet. Fäst skenorna på dessa markerade platser. Häng sedan skjutdörrarna i skenorna och justera deras position så att de rör sig smidigt. Se till att dörrarna är i nivå och testa öppning och stängning. Slutligen kan du montera eventuella handtag eller dekorationer enligt önskemål.