Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Förvaringshylla

Kryddhylla & kryddställ

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Populära filtreringar

En kryddhylla eller kryddställ är en praktiskt och funktionell lösning för att organisera och förvara kryddor i köket. Dessa hyllor eller ställ kan vara tillverkade av olika material, såsom trä, plast eller metall, och kommer i olika storlekar och utföranden. Kryddhyllor och kryddställ är utformade med flera hyllplan eller fack för att hålla kryddburkar eller kryddflaskor på plats och lättåtkomliga. Genom att ha en kryddhylla eller kryddställ kan man enkelt hålla ordning på sina kryddor och på så sätt underlätta matlagningen och ge köket en organiserad och stilren touch.

Vanliga frågor om Kryddhylla & kryddställ

  • Vilka material är vanligast för en kryddhylla?

    De vanligaste materialen för en kryddhylla är trä, plast och metall. Trä är populärt på grund av sin naturliga och varma känsla, samt möjligheten att anpassa hyllan med olika färger och ytbehandlingar. Plast är vanligt på grund av sin lätta vikt och enkel rengöring. Metall, såsom rostfritt stål eller smidesjärn, används också ofta på grund av sin hållbarhet och moderna utseende.
  • Hur många burkar eller flaskor rymmer en standardstorlek på kryddhylla?

    En standardstorlek på en kryddhylla kan variera, men vanligtvis rymmer den mellan 12-24 burkar eller flaskor. Det beror på storleken på burkarna eller flaskorna och hur hyllan är utformad. Det kan vara bra att mäta din kryddhylla eller kontakta tillverkaren för att få exakt information om hur många burkar eller flaskor den rymmer.
  • Vilka placeringar eller monteringsalternativ finns för en kryddhylla?

    Det finns flera olika placeringar och monteringsalternativ för en kryddhylla beroende på dina preferenser och tillgängligt utrymme i ditt kök. Här är några vanliga alternativ: