Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Förvaringshylla

Lagerhylla

64 st produkter
Visar 24 av 64 produkter
1
...
3

Letar du efter en flexibel förvaringslösning som passar både i hemmet, i garaget eller på kontoret? Då kan en lagerhylla vara precis vad du behöver. På Chilli hittar du ett stort urval av lagerhyllor i olika storlekar, höjder och material som passar alla typer av förvaringsbehov och inredningsstilar. Lagerhyllor är inte bara praktiska utan de flesta är även snygga att titta på, vilket gör dem till en bra inredningsdetalj i vilket rum som helst. Hos Chilli hittar du snygga och praktiska lagerhyllor i många olika designer och material.

Hur monterar jag en lagerhylla?

Att montera en lagerhylla är vanligtvis ganska enkelt och kräver inga avancerade verktyg. De flesta lagerhyllor från Chilli levereras med en monteringsanvisning som beskriver stegen du behöver följa för att sätta ihop hyllan. Det är viktigt att du följer tillverkarens anvisningar noggrant för att säkerställa att hyllan är stabil och säker att använda.

Vilken typ av lagerhylla passar bäst för mitt garage?

Det beror på vad du vill förvara i ditt garage. Om du behöver lagra tunga verktyg och utrustning kan det vara bäst att välja en lagerhylla med en högre viktbelastning och som du fäster i väggen. Om du vill ha en hylla som du kan justera efter behov kan du välja en lagerhylla med justerbara hyllplan. Kolla även på storlek och höjd på hyllan så att den passar in i ditt garage och ger tillräckligt med förvaringsutrymme.

Kan jag använda en lagerhylla från Chilli som bokhylla i mitt vardagsrum?

Absolut! En lagerhylla kan vara en snygg och praktisk förvaringslösning i vilket rum som helst, inklusive vardagsrummet. Du kan använda hyllan för att förvara böcker, prydnadssaker, porslin och andra dekorativa föremål. Välj en lagerhylla i en stil som matchar din inredning för att skapa en enhetlig look i rummet.