categoryTopBlock
Klädförvaring

Tvättkorg

48st produkter
Kampanj

Tvättkorg billigt online hos Chilli

Behöver jag verkligen en tvättkorg?

Det är mer hygieniskt att förvara tvätten i en tvättkorg än i exempelvis en kasse. I en kasse är det lätt att din tvätt blir instängd och börjar lukta illa. En kasse kan också hålla kvar fukt som främjar mögel. Dessutom ser det snyggare och trevligare ut med en tvättkorg.

Vad ska jag tänka på när jag köper en tvättkorg?

Hos oss på Chilli finns det många olika varianter av tvättkorgar för alla behov. Du kan hitta tvättkorgar i bland annat trä, tyg och olika flätade material. Något som är viktigt att tänka på när du väljer tvättkorg är storleken. Du vill ju få plats med all tvätt. Om du vill kunna sortera tvätten redan från början är det bra att välja en tvättkorg med flera fack, eller så kan du köpa flera mindre tvättkorgar.

Var är bästa stället att placera min tvättkorg?

Det är vanligt att ha sin tvättkorg i badrummet. Det är där du kanske tar av dig dina smutsiga kläder och även vill ha nära att lägga smutsiga handdukar till tvätt. Men det går lika bra att ha tvättkorgen i till exempel klädkammaren, garderoben, tvättstugan eller förrådet. Hallen, där du passerar ofta, är också ett praktiskt ställe för en tvättkorg.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj