categoryTopBlock
Klädförvaring

Klädhängare

578st produkter
Kampanj

Hos oss på Chilli hittar du ett stort utbud av klädhängare och hängare i olika modeller och utföranden. Vi hjälper dig att få ordning och reda bland dina kläder och jackor! Här hittar du smarta och praktiska förvaringslösningar för stora och små utrymmen. Välj mellan golvstående och väggmonterade modeller i olika material och stilar. Hitta just dina favoriter och beställ hem dem enkelt och smidigt i vår webbshop. Vi kör hem dina möbler helt fraktfritt, och erbjuder dessutom alltid 365 dagars öppet köp.

Snygga klädhängare i olika utföranden, storlekar och material

En bra klädhängare ger plats åt många klädesplagg, utan att ta upp för mycket utrymme. Vi erbjuder ett brett utbud av billiga klädhängare och kapphängare av hög kvalitet och stabil konstruktion. Botanisera bland klädförvaring i många olika modeller och hitta det som passar just dig och ditt hem bäst. I vårt varierade utbud hittar du bland annat:

  • Kapphängare
  • Klädställning
  • Herrbetjänt
  • Klädhängare med krokar
  • Klädhängare med stång
  • Kroklist
  • Galgar

För dig som bor trångt, eller önskar inreda mindre utrymmen, kan en väggfast klädhängare vara ett bra alternativ. Vill du ha en praktisk och smart klädhängare som är enkel att flytta kan någon av våra fristående klädhängare passa utmärkt. Placera den i ett hörn, eller längs med en vägg, eller variera dig efter behov och önskemål. Välj en rustik och klassisk klädhängare i trä, eller satsa på en stilren och modern klädhängare i metall. I vårt sortiment hittar du allt ifrån vackra klädhängare i ek med levande och naturskönt uttryck, till klädhängare i vit eller svart färg.

 

Klädförvaring för enté- och hallutrymmen

En hall utan förvaring blir lätt en stökig hall. Få ordning och reda bland jackor, huvudbonader och andra ytterkläder, och ge din hall ett trevligt och välkomnande uttryck. Hallen är trots allt det rum som ger det första intrycket ditt hem. Vi erbjuder ett brett utbud klädkrokar och klädhängare till hallutrymmen, hitta rätt förvaringslösningar för just din hall.

Inred efter behov. Mät ditt utrymme, och använd ytan kvadratsmart. Låt små barn få möjligheten att själva kunna hänga upp sin jacka på en kork i rätt höjd. Givetvis erbjuder vi även klädhängare för barn, samt andra förvaringsmöbler för barnrum. Mixa och matcha för ett harmoniskt hem. Välj galgar, krokar och annan klädförvaring efter din smak och stil. Matcha gärna material eller färg för ett stilrent och enhetligt uttryck, eller ge din hall en kreativt och livfull känsla med exempelvis en vit klädställning med svarta galgar. Kompromissa inte bort sittplatsen! Komforten i hallen är minst lika viktig som förvaringen. Slipp stå och hoppa på ett ben när du sätter på dig skorna, med våra klädhängare med bänk har du både sittplats och klädförvaring i en möbel. Vi erbjuder även klädhängare med skohylla, krokar och hatthylla i ett komplett set. Hos oss hittar du även sittmöbler med förvaring, och för dig med riktigt många skor så kan det även vara smart att komplettera med ytterligare skoförvaring. Har du inte plats för våra kompletta hallmöbelset, men ändå önskar en komfortabel sittplats kan komplettera din klädhängare med en sittpallKomplettera gärna med ytterligare förvaring. Förvaringsboxar och låder är ett bra komplement till klädhängare. Här kan du exempelvis förvara vantar, mössor, träningskläder och annat som annars bara ligger framme och tar upp plats i din hall. 

Vilka olika klädhängare erbjuder Chilli?

Hos Chilli hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa klädhängare till bra priser. Med hjälp av en bra klädhängare ger du plats till flera olika klädesplagg, utan att ta upp utrymme. Bläddra bland vårt sortiment för att hitta den klädhängare som passar dig bäst. Oavsett om det är en klädhängare till väggen, taket eller hallen hittar du den med all säkerhet hos oss på Chilli.

Hur inreder jag bäst med klädhängare?

Har du ett mindre utrymme att inreda kan en väggfast klädhängare vara ett perfekt alternativ till dig, då den inte tar upp någon yta på golvet. Fristående klädhängare är en praktiskt lösning då den är enkel att flytta efter behov. Placera den där du tycker den passar bäst.

Kan jag köpa klädhängare för barn?

Självklart kan du det! Det är alltid bra att låta små barn hänga upp sina kläder själva. Därför erbjuder vi olika modeller på klädhängare för barn, på så vis kan ni enkelt hitta en modell som passar ditt barn.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj