Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 1961 produkter
1
...
82

Alla hem behöver smart förvaring. Hos oss hittar du ett brett utbud av snygga och praktiska förvaringsskåp som löser dina förvaringsbehov, stora som små. Välj mellan olika modeller och material, och hitta det förvaringsskåp som passar just dig och ditt hem. Vi erbjuder förvaringsskåp för allt ifrån det klassiska och stilrena hemmet, till det moderna, lantliga eller retroinspirerade. Hos oss hittar du även förvaringsskåp för badrum, samt förvaringsskåp till entré- och hallutrymmen. Välkommen att utforska vårt breda utbud och hitta just dina favoriter. Vi erbjuder hemleverans av dina nya möbler, och dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp.

Billiga förvaringsskåp i smarta och smakfulla designer

Förvaring ska vara både snygg funktionell och snygg. Vi erbjuder förvaringsskåp i olika utföranden och storlekar så att du kan hitta ett som passar just dig och ditt hem. Välj mellan stora och små förvaringsskåp i golvstående och vägghängda modeller, samt förvaringsskåp på hjul och förvaringsskåp med lås. Våra låsbara förvaringsskåp passar perfekt för dig som önskar kunna låsa in personliga tillhörigheter eller värdehandlingar som du inte vill att andra ska komma åt.

 

Så lyckas du med din förvaring

Ett bra förvaringsskåp är det som är anpassat efter dina önskemål och behov. Hos oss hittar du allt ifrån vackra förvaringsskåp för vardagsrum, till funktionella förvaringsskåp som passar utmärkt till hemmakontoret eller garaget. Med oändligt många valmöjligheter kan det vara lite klurigt att veta vilket förvaringsskåp som är bäst för just dig. Nedan har vi listat några frågor som kan hjälpa att välja ett förvaringsskåp som du kommer att bli riktigt nöjd med.

  • Vilket förvaringsbehov har du? - Se till att välja ett förvaringsskåp baserat på vad du har tänkt att förvara. Är du ute efter att gömma undan saker bör du satsa på ett förvaringsskåp med skåpsdörrar och dold förvaring. För dig som exempelvis vill ha god översikt över din förvaring är ett förvaringsskåp med öppna hyllplan ett utmärkt val. Vi erbjuder även ett stort utbud av vitrinskåp, perfekt för dig som vill förvara och visa upp stilleben och andra inredningsdetaljer.
  • Hur tunga saker ska förvaras på hyllorna? - Självklart vill du att hyllplanen ska kunna bär upp det som ska förvaras. Vill du att ditt förvaringsskåp ska vara viktbärande åt tyngre föremål bör du satsa på slitstarka förvaringsskåp i metall eller trä, snarare än ett förvaringsskåp i exempelvis plast.
  • Hur ser rummet ut där du har tänkt att placera det?- För dig som bor litet och trångt kan du spara mycket golvyta genom att bygga förvaring på höjden. Om takhöjden tillåter, satsa gärna på ett högt och smalt förvaringsskåp. Du kan även placera flera små förvaringsskåp uppepå varandra, eller satsa på ett vägghängt förvaringsskåp för att spara ytterligare golvyta. Förvaringsskåp med skjutdörrar är också ett platsbesparande alternativ för trånga utrymmen. Kort och gott, mät utrymmet noga för att hitta ett förvaringsskåp med passande höjd, bredd och djup.