Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Klädskåp och omklädningsskåp är en praktisk möbel att ha hemma för den aktiva familjen. Det är också en bra möbel för företaget, oavsett stort eller litet, för att ordentligt och säkert kunna förvara personalens kläder och personliga tillhörigheter. Ett bra omklädningsskåp ska vara både praktiskt och säkert. Här på Chilli hittar du ett brett utbud av omklädningsskåp och klädskåp för alla behov och smaker, från enkla enkelskåp till stora flerdörrarsmodeller.

Hur väljer jag rätt storlek på omklädningsskåpet?

För att välja rätt storlek på omklädningsskåpet är det viktigt att ta hänsyn till rummet klädskåpet ska stå i. Tänk också på att välja ett skåp med tillräckligt med förvaringsutrymme för kläder och utrustning. Klädskåp finns i olika storlekar, från små skåp till större skåp med flera sektioner.

Vilket material är bäst för ett omklädningsskåp?

Det finns flera olika materialval att välja mellan för ett omklädningsskåp, inklusive metall, trä och plast. Valet av material beror på dina behov och preferenser. Metallskåp är hållbara och lätta att rengöra, medan träskåp ger en varm och rustik känsla. Plastskåp är en budgetvänligare lösning och passar bra i miljöer med hög luftfuktighet.

Vad är fördelarna med ett klädskåp?

Ett klädskåp är en säker och praktisk plats att förvara kläder och personliga tillhörigheter. Den aktiva familjen har kanske mycket sportutrustning och då är ett klädskåp det ultimata skåpet att kunna stoppa undan diverse ridkläder, hockeyutrustning och annan utrustning för att hålla ordning och reda. På arbetsplatsen ger det varje individ ett eget skåp att förvara sina tillhörigheter i.