Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Nyckelskåp

Nyckelskåp vitt

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Ett nyckelskåp är en praktisk förvaringslösning för nycklar, som används i både hemmet och på arbetsplatsen. Ett vitt nyckelskåp är en populär variant, då den passar bra in i de flesta inredningsstilar. Skåpet kan vara tillverkat i olika material, såsom metall eller trä, och kan innehålla ett varierande antal hängare beroende på storlek. En del nyckelskåp har också en kodlås eller annan form av låsning för extra säkerhet. Ett nyckelskåp är ett bra sätt att organisera nycklarna på och undvika att tappa bort dem.

Vanliga frågor om Nyckelskåp vitt

 • Hur många nycklar rymmer ett nyckelskåp vit vanligtvis?

  Ett nyckelskåp i normal storlek brukar ha plats för mellan 20-100 nycklar beroende på modell och tillverkare.
 • Vilket material är vanligt för nyckelskåp i vitt?

  Vanligt material för nyckelskåp i vitt är trä eller metall, men det kan också finnas nyckelskåp gjorda av plast eller andra material.
 • Kan jag montera ett nyckelskåp vit på väggen?

  Ja, det är möjligt att montera ett nyckelskåp på väggen. Se till att du har rätt verktyg och följer installationsanvisningarna noggrant för att säkerställa en stabil installation.
 • Vilken inredningsstil passar för nyckelskåp vit?

  Ett nyckelskåp i vitt kan passa in i många olika inredningsstilar. Det beror på vilken stil du själv föredrar och vilket intryck du vill skapa. Om du gillar en modern och minimalistisk stil kan du välja ett nyckelskåp med en enkel och stilren design. Om du föredrar en mer klassisk eller romantisk stil kan du välja ett nyckelskåp med mer dekorativa detaljer och mjukare former. Ett nyckelskåp i vitt kan också passa in i en maritim eller lantlig stil, beroende på vilka andra detaljer och färger du kombinerar det med.