Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 14 av 14 produkter

Smycken kan vara mer än bara accessoarer – de är minnen, kärlek och personlig stil. Oavsett om du äger en stor samling smycken eller bara några få favoriter, så är smyckesförvaring en viktig del av att bevara och organisera dina smycken. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av smyckesförvaring, från smyckeskrin till smyckesställ och mycket mer. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta smyckesförvaringen som passar både din stil och dina behov.

Finns det smyckesförvaring för både halsband och örhängen?

Ja, hos Chilli hittar du smyckesförvaring som passar alla dina smycken, inklusive halsband och örhängen. Vårt sortiment inkluderar smyckesställ med olika typer av fack och krokar som hjälper dig att organisera dina smycken på ett praktiskt och stilfullt sätt.

Kan jag hitta smyckesförvaring i olika färger och material?

Ja, på Chilli hittar du smyckesförvaring i olika färger och material för att passa din personliga stil och inredning. Utforska vårt sortiment för att hitta smyckesförvaring som passar just dig.

Är smyckeskrin låsbara?

Ja, vissa av våra smyckeskrin på Chilli är låsbara och har en nyckel för att säkert förvara dina smycken. Kontrollera produktbeskrivningen för att se om smyckeskrinet har låsbar funktion.