categoryTopBlock
Smyckesförvaring

Smyckesställ & smyckesskrin

13st produkter

Förvara dina smycken enkelt och snyggt i ett smyckeskrin eller smyckesställ från Chilli. Hos oss på Chilli hittar du fin och praktisk smyckesförvaring till ett bra pris. Bläddra bland smyckeskrin i olika modeller, färger och utföranden.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid köp av smyckesställ och smyckesskrin?

Börja med att definiera hur många smycken du har. Har du många, är det bra om du kikar på några av våra större modeller. Vi har smyckeskrin med lådor, fack och möjligheten att hänga halsband. Vi erbjuder även mindre smyckesskrin för dig med färre antal smycken. En mindre modell är även perfekt att packa dina smycken i om du ska iväg på semester.

Vilka modeller på smyckesskrin erbjuder Chilli?

Välj om du vill ha stort eller litet smyckesställ eller smyckesskrin. Du hittar även olika färger och utföranden så du enkelt kan välja den som passar dig bäst.

Vilka är fördelarna med smyckesskrin?

Fördelarna är många. Vill du undvika att dina halsband trasslar sig, då är ett smyckesställ perfekt. Du kan även enkelt organisera dina smycken så du smidigt hittar det du vill använda. Genom att ha allt samlat på samma plats i ett snyggt smyckeskrin, underlättar du användandet av dina smycken.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)