categoryTopBlock
Smyckesförvaring

Smyckesställ & smyckesskrin

14st produkter
Kampanj

Smycken kan vara några av våra mest värdefulla och personliga föremål, och därför är det viktigt att förvara dem på ett säkert och organiserat sätt. Med Chillis smyckesförvaring får du en stilren och praktisk lösning för att hålla dina smycken på plats. Vårt sortiment inkluderar allt från smyckesställ till smyckesskrin i olika storlekar och stilar, så att du kan hitta en lösning som passar både din smyckessamling och din inredningsstil. Oavsett om du behöver en smyckesförvaring för dina favoritringar, halsband eller örhängen, har Chilli något för dig. Upptäck vårt sortiment av smyckesförvaring och ge dina smycken den bästa möjliga vården och skyddet.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid köp av smyckesställ och smyckesskrin?

Börja med att definiera hur många smycken du har. Har du många, är det bra om du kikar på några av våra större modeller. Vi har smyckeskrin med lådor, fack och möjligheten att hänga halsband. Vi erbjuder även mindre smyckesskrin för dig med färre antal smycken. En mindre modell är även perfekt att packa dina smycken i om du ska iväg på semester.

Vilka modeller på smyckesskrin erbjuder Chilli?

Välj om du vill ha stort eller litet smyckesställ eller smyckesskrin. Du hittar även olika färger och utföranden så du enkelt kan välja den som passar dig bäst.

Vilka är fördelarna med smyckesskrin?

Fördelarna är många. Vill du undvika att dina halsband trasslar sig, då är ett smyckesställ perfekt. Du kan även enkelt organisera dina smycken så du smidigt hittar det du vill använda. Genom att ha allt samlat på samma plats i ett snyggt smyckeskrin, underlättar du användandet av dina smycken.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj