Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bordsdekoration

Dukar & löpare

57 st produkter
Visar 24 av 57 produkter
1
...
3
En väl vald duk eller löpare kan förvandla ett vanligt bord till ett elegant och välkomnande middagsbord. Med Chillis breda utbud av dukar och löpare kan du enkelt skapa en personlig och stämningsfull dukning som passar till alla tillfällen, från vardagsmiddagar till festliga tillställningar.

Vad är skillnaden mellan en duk och en löpare?

En duk täcker hela bordet medan en löpare endast täcker en del av bordet. En löpare kan placeras längs mitten av bordet eller tvärs över och används ofta för att skapa en extra dekorativ touch till bordsdukningen.

Vilken storlek på duk ska jag välja?

Storleken på din duk beror på storleken på bordet och hur många personer som ska sitta runt bordet. Generellt sett bör du välja en duk som är minst 30-40 cm längre än bordet på varje sida för att möjliggöra en överhängande kant och tillräckligt med utrymme för tallrikar och bestick.

Vilket material ska jag välja på min duk eller löpare?

Vilket material du bör välja beror på tillfället och din personliga stil. Bomull är ett vanligt och praktiskt material som är enkelt att tvätta, medan linne ger en mer elegant och lyxig känsla. Pappers"tyg" är ett bra alternativ för engångsbruk och passar perfekt för tillfällen som grillfester och picknick.