Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Duk & löpare

Löpare

36 st produkter
Visar 24 av 36 produkter
12

Med Chillis utbud av bordslöpare kan du enkelt ge ditt matbord eller matsalsbord en extra touch av stil och modernitet. Vi erbjuder ett brett utbud av bordslöpare i olika material, färger och mönster för att passa din personliga stil och inredning. Välj mellan naturliga löpare i jute, klassiska i linne eller moderna enfärgade eller mönstrade bordslöpare för att skapa rätt känsla i din dukning. Oavsett om du vill ha en rustik eller sofistikerad stil så finns det en bordslöpare som passar dina behov och ger din dukning det där extra lyftet.

Hur lång ska en bordslöpare vara?

En bordslöpare ska vara något längre än bordets längd, ungefär 20-30 cm på varje sida, för att ge ett estetiskt tilltalande utseende. Därför är det viktigt att mäta bordet noggrant innan du köper en löpare duk så att du vet att den kommer passa ditt bord.

Kan jag tvätta min bordslöpare i tvättmaskinen?

Det beror på vilket material löparen är tillverkad i. De flesta av våra bordslöpare på Chilli kan tvättas i maskin, men det är alltid bäst att läsa tvättanvisningarna på produkten för att se till att den tvättas på rätt sätt.

Hur matchar jag min bordslöpare med min övriga inredning?

Din löpare ska matcha din personliga stil och övriga inredning. Om du har en minimalistisk och modern stil kan en bordslöpare i lilnne passa bra, medan en traditionell och rustik stil kan matchas med en löpare duk i bomull. Tänk på färger och mönster i ditt hem när du väljer en bordslöpare och matcha den på det sättet du vill till din inredning.