Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Julpynt & juldekoration

Julkrans

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Julen är en tid fylld med stämning och mys, och vad passar då bättre än en vacker julkrans på dörren för att välkomna gästerna? På Chilli hittar du ett noga utvalt sortiment av julkransar i olika utföranden, former och storlekar. En julkrans är den perfekta inredningsdetaljen som skapar en varm och välkomnande atmosfär under julen. Du hittar allt från enkla julkransar, till julkrans med belysning hos oss på Chilli.

Varifrån kommer traditionen med julkrans?

Traditionen med julkransar går tillbaka till antikens Grekland, där kransar av färskt lövverk och blommor användes som symbol för seger och framgång. Under medeltiden i Europa blev kransarna populära som kristna symboler för evigt liv och dödens övervinnande, och under 1800-talet började julkransar bli populära som en del av juldekorationerna. Idag är julkransar ett vanligt dekorationsinslag i många hem under julhelgen.

Hur stor ska min julkrans vara?

Storleken på din julkrans beror på personliga preferenser och var du planerar att placera den. En mindre krans kan fungera bra i ett fönster medan en större krans kan vara mer lämplig att hänga på en dörr eller vägg. Mät noggrant innan du köper så att du vet att din julkrans passar perfekt på den plats du valt.

Kan jag hänga min julkrans utomhus?

Ja, många julkransar är lämpliga för att hänga utomhus. Det är dock viktigt att välja en krans som är tillverkad för att tåla utomhusmiljöer om den ska hänga ute. Läs produktbeskrivningen noga, och om du är osäker är du varmt välkommen att kontakta Chillis kundservice.