categoryTopBlock
Kamin utan skorsten

Elkaminer

11st produkter
Lagerrensning

Med en elektrisk kamin har du inte bara skapat dig en dekorativ detalj utan du kan samtidigt använda den som en värmekälla. Med en elkamin får du vackra lågor helt utan fara. Bläddra bland snygga elkaminer till ett billigt pris hos Chilli. Välj om du vill ha en elektrisk kamin för  golvplacering eller en vägghängd kamin.

Vanliga frågor och svar

Var kan jag placera en elkamin?

Fördelarna med en elkamin är att du kan placera dem där du vill. Något som underlättar är om du placerar den nära ett eluttag, då behöver du inte dra sladden speciellt långt och kan lättare gömma undan den. Du behöver heller inte placera den i anslutning till en skorsten, utan en elkamin fungerar lika bra längst med en rak vägg såväl som i ett hörs.

Är det svårt att installera en elkamin?

Nej, de är lätta att installera. När du köper en kamin från Chilli följer det alltid med en bruksanvisning hur elkaminen ska monsteras. Du hittar kaminer i olika storlekar och utföranden för installationen kan se olika ut. Läs därför alltid instruktionerna som följer med.

Kan jag använda en elektrisk kamin som värmekälla?

Majoriteten av våra elkaminer är utrustade med fläktar. Därför kan du använda din elkamin som värmekälla samtidigt som du skapat en snygg inredningsdetalj. Fläkten låter inget och du slipper rök som kan komma från en vanlig kamin. Välj själv om du vill ha igång både brasa och fläkt, självklart kan du ha igång bara det ena eller det andra.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Lagerrensning
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Lagerrensning