Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Kamin utan skorsten

Elkamin

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

En elektrisk kamin är inte enbart en dekorativ detalj i hemmet, den fungerar samtidigt som värmekälla. Med en elkamin får du vackra lågor helt utan fara. Bläddra bland snygga elektriska kaminer till ett billigt pris hos Chilli. Välj om du vill ha en el kamin för golvplacering eller en vägghängd kamin.

Vanliga frågor och svar om elkamin

  • Var kan jag placera en elkamin?

    Fördelarna med en el kamin är att du kan placera dem där du vill. Något som underlättar är om du placerar den nära ett eluttag, då behöver du inte dra sladden speciellt långt och kan lättare gömma undan den. Du behöver heller inte placera den elektriska kaminen i anslutning till en skorsten, utan en elkamin fungerar lika bra längst med en rak vägg såväl som i ett hörn.
  • Är det svårt att installera elektriska kaminer?

    Nej, elektriska kaminer är lätta att installera. När du köper en elkamin från Chilli följer det alltid med en bruksanvisning hur den elektriska kaminen ska monsteras. Beroende på elkaminens storlek och modell kan installationen kan se olika ut. Läs därför alltid noga instruktionerna som följer med.
  • Kan jag använda en elektrisk kamin som värmekälla?

    Majoriteten av våra elkaminer är utrustade med fläktar. Därför kan du använda din el kamin som värmekälla samtidigt som du skapat en snygg inredningsdetalj. Fläkten låter inget och du slipper rök som kan komma från en vanlig kamin. Välj själv om du vill ha igång både brasa och fläkt, självklart kan du ha igång bara det ena eller det andra.