Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Kamin utan skorsten

Etanolkamin

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Etanolkaminer billigt online hos Chilli

  • Hur väljer jag etanolkamin?

    Det finns en mängd olika varianter av etanolkaminer. Du kan välja en fristående etanolkamin eller en som ska stå vid en vägg. Det finns också varianter som är vägghängda och även kaminer som passar utomhus. Välj kamin utifrån dina behov av mysig värme och vilken stil som passar in i ditt hem. Kanske vill du ha en gammaldags öppen spis eller så vill du ha ett modernt snitt. Du kan välja en mindre etanolkamin för att ha på ett bord eller att ha en större på golvet.
  • Behöver en etanolkamin en skorsten?

    En etanolkamin är inte en riktig eldstad. Eftersom det inte bildas någon rök av en etanolkamin kan den stå var som helst och behöver ingen skorsten eller annan särskild ventilation. Det gör att du kan placera den mitt i ett rum, på ett bord eller hängande på en vägg, helt oberoende av skorsten.
  • Blir min etanolkamin het och eldfarlig?

    Det bildas stark värme från elden som biobränslet ger upphov till, men din kamin blir inte het runtomkring. Därför kan du ställa den var du vill, utan någon brandfara. Däremot får du en skön värme från din etanolkamin och samma mysfaktor som en riktig eldstad kan ge.