Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tavlor & posters

Ramar & tavelram

39 st produkter
Visar 24 av 39 produkter
12

Populära filtreringar

Har du bilder, foton eller affischer som du vill hänga upp? Med hjälp av våra ramar blir det både stabilt, snyggt och stilrent med ny väggdekor. Vi har ramar i flera olika stilar, modeller, storlekar och färger. Hitta passande ramar till bilder, foton eller affischer hos oss! Har du planer på att ge bort en bild av något slag som present, så är det en god idé att hitta en passande ram till bilden. Det blir inte bara enklare för personen som tar emot presenten att hänga upp bilden, utan presenten känns genast mer genomtänkt och lyxig.

Stort sortiment av ramar för alla hem

De ramar du hittar hos oss passar till alla typer av bilder och foton, från små och stora skolbilder på barnen till större affischer och posters. Du kan även hitta paket med flera matchande ramar, som är perfekta när du vill hänga upp bilder på familjen. Vi har dessutom mindre ramar som du kan ha vid nattduksbordet. Om du eller din partner har ett kontor, så kan en inramad bild på familjen bli en väldigt uppskattad present.

Kom ihåg att du kan använda våra olika filter och sorteringsalternativ för att hitta det du söker. Med snabbfilter kan du till exempel sortera efter färg på ramen. Vi har ett stort antal olika färger som du kan välja mellan, från vanliga färger som brun, svart och vit till ovanligare varianter som blå, orange och ljusgrå. Du kan även filtrera efter typ. Här kan du välja om du vill se alla våra collageramar, fotoramar, tavelramar, prints eller svartvita tavlor. När du väl har filtrerat kan du även sortera ramarna som visas på olika sätt. Låt de populäraste hamna först eller filtrera efter pris.