Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Minimalistisk inredning

Den minimalistiska inredningsstilen präglas av en avskalad och stilren design. Vi har tittat på olika typer av inredningsdetaljer och möbler som du kan använda för att få till stilen. Häng med oss när vi utforskar.
01/29/2024
Dela artikel

Minimalisim - Avskalad design & minimalistisk inredning

Minimalistisk inredning präglas av en ren och avskalad design, där mindre verkligen är mer. Färgpaletten i minimalistisk inredning är vanligtvis neutral med fokus på vitt, grått och beige för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär. Detta skapar en känsla av rymd och ljus, vilket är kärnan i den minimalistiska estetiken.

Stilrena soffbord i minimalistisk stil

Minimalistisk inredning med rätt mattor

Minimalism inredning - Raka linjer & tidlös design

Möblerna inom minimalistisk inredning är noga utvalda och har ofta en enkel och geometrisk design. Raka linjer och avsaknad av överflödiga Dekoration & inredningsdetaljer är typiska drag. Möbler kan vara multifunktionella för att maximera utrymmet och minska visuell röra. Material som glas, metall och polerat trä används ofta för att skapa en modern och tidlös känsla. Moderna Glasbord kombinerat med Metallstol kan sätta den minimalistiska stilen.

Stilrena moduler

Minimalistisk inredning med fåtöljer

Minimalistisk inredning - undvik överflöd

Inredningsdetaljer hålls minimala och väl genomtänkta för att undvika överflöd. Tomma ytor och rena väggar är vanliga, och konstnärliga element används sparsamt. Om det finns dekorationer är de ofta funktionella och integrerade i designen, snarare än att vara enbart dekorativa.

Minimalistisk inredning strävar efter att skapa ett lugnt och harmoniskt hem genom att eliminera överflöd och fokusera på essensen av design. Den betonar enkelhet, funktionalitet och estetisk renhet, vilket resulterar i ett modernt och stilrent hem.

Minimalistisk stil på matstolar

Stilrena matbord

Läs också!