Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bord & matgrupp

Glasbord

375 st produkter
Visar 24 av 375 produkter
1
...
16

Populära filtreringar

Glasbord är en typ av bord som har en yta av glas istället för trä eller annat material. Glasbord kan ha olika utseende och storlekar, från små sidobord till stora matsalsbord. En fördel med glasbord är att de ger en modern och elegant känsla till rummet de placeras i. En annan fördel är att de är lätta att rengöra och underhålla. Nackdelen med glasbord är att de kan vara ömtåliga och känsliga för repor och stötar. Det är viktigt att välja ett glasbord av hög kvalitet för att undvika skador och för att garantera dess hållbarhet.

Vanliga frågor om Glasbord

  • Hur gör man rent ett glasbord?

    För att rengöra ett glasbord behöver du först ta bort eventuell smuts och damm med en mjuk trasa eller en dammsugare. Sedan kan du använda en glasrengöringsspray eller en blandning av vatten och vinäger för att torka av bordet med en ren trasa eller papper. Undvik att använda slipande eller skarpa rengöringsmedel som kan repa ytan på glaset.
  • Hur fixar man en repa i glasbord?

    För mindre repor i ett glasbord kan du använda tandkräm eller en blandning av bikarbonat och vatten för att försiktigt polera bort reporna. För djupare repor kan du behöva anlita en professionell glasreparatör.
  • Vilka är fördelarna med glasbord?

    Fördelarna med glasbord inkluderar dess eleganta utseende, lätta karaktär, lätthet att rengöra och underhålla, dess förmåga att passa in i nästan alla inredningsstilar och dess hållbarhet. Glasbord är också ett bra val för mindre utrymmen då de ger en känsla av rymd och öppenhet.