Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Sminkbord inspiration - Vilken stil väljer du?

Sminkbord inspiration & tips 

Ett sminkbord är inte bara en plats där du kan skapa din vackra look, utan det kan också vara en elegant och funktionell del av din inredning. Det finns ett stort utbud av sminkbord att välja mellan, så du kan hitta ett som passar din stil och ditt behov. I den här artikeln kommer vi att ge dig inspiration och tips på olika sminkbord.

Inspiration & tips - Välja rätt sminkbord

När du ska välja sminkbord är det viktigt att ta hänsyn till följande faktorer.

Storlek på sminkbord

Bestäm hur mycket utrymme du har för sminkbordet. Ett mindre sminkbord kan vara bra för små sovrum, medan ett större sminkbord kan vara mer praktiskt om du har många sminkprodukter.

Funktionalitet

Fundera på vilka funktioner du behöver i ditt sminkbord. Behöver du många förvaringsmöjligheter? Vill du ha en spegel som kan justeras i höjd och vinkel?

Stil

Välj ett sminkbord som passar din övriga inredning. Det finns sminkbord i alla möjliga stilar, från klassiska till moderna.

Inspiration klassiska sminkbord

Inspiration lantliga sminkbord

Inspiration moderna sminkbord

Inredning av sminkbord

En bra belysning är kritisk. Om möjligt, placera ditt sminkbord nära ett fönster för naturligt ljus. Annars, överväg en sminkbordsspegel med inbyggda lampor.

Använd varm, mjuk belysning för att skapa en avkopplande atmosfär.

Använd dekorativa element som ljus, ramar med favoritbilder eller en vacker vas med färska blommor för att skapa en personlig och inbjudande miljö.

Matcha färgerna på ditt sminkbord med resten av rummet för en harmonisk look.

Använd genomskinliga organisatörer för läppstift och mascaror för att enkelt se vad du har. Lådinsatser kan hjälpa till att hålla allt på plats.

Regelbunden rengöring av bordet och förvaringen håller din arbetsyta fräsch och inbjudande.

Fler eleganta sminkbord

Vackert sminkbord - Lite lyx i vardagen

Ditt sminkbord är en personlig plats som bör spegla din stil och behov. Genom att välja rätt sminkbord, optimera belysningen, lägga till personliga dekorationer och organisera smart, kan du skapa en inspirerande och funktionell plats där du kan ta hand om dig själv och förbereda dig för dagen. Kom ihåg att det inte bara handlar om praktiska aspekter, utan även om att skapa en plats där du känner dig bekväm och inspirerad. Ett välplanerat och vackert sminkbord kan förvandla din dagliga rutin till en stund av ren njutning.

Läs också! Inspiration hemmakontor

Läs också! Inspiration - Mörkt sovrum