Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Gardiner sovrum

Sovrumsgardiner finns i massvis med stilar, priser och material. Mörkläggningsgardiner kan vara ett praktiskt och snyggt val när det kommer till just detta. Vi kommer med tips på olika typer av gardiner som du kan välja mellan till ditt sovrum. Hitta din nya favorit hos oss.
03/15/2024
Dela artikel

Köpa gardiner till ditt sovrum - Tips

Att välja rätt gardiner för ditt sovrum kan förvandla det till en ombonad och lugn plats där du kan koppla av och återhämta dig från dagens stohej. Här är några tips på vad du kan tänka på och gardiner som passar perfekt för sovrummet.

Kontinentalsäng Roma Lyx 160 Svart/Ekben - 160x200 cm - Kontinentalsäng - Dubbelsäng
Kontinentalsäng Roma Lyx 160 Svart/Ekben
Pris10 999 kr
Se alla gardinerSe alla mörkläggningsgardinerSe alla gardinlängder

Sovrumsgardiner - Funktion & stil

Välj gardiner som ger dig möjlighet att reglera ljusinsläppet efter behov. Mörkläggningsgardiner är idealiska för att blockera ut ljuset för en god natts sömn.

Mörkläggningsgardiner - Mörklägger skönt i sovrummet

Stil och design på gardiner till sovrum

Utforska olika tyger och texturer för att lägga till djup och dimension till rummet. Sammet, linne eller bomull ger alla olika estetiska effekter.

Sammetsgardiner ger ett lyxigt intryck i ditt sovrum

Bomullsgardiner ger ett fräscht & luftigt intryck

Färger & mönster på sovrumsgardiner

Välj färger och mönster som kompletterar resten av ditt sovrum. Neutrala färger skapar en lugn atmosfär, medan mönster kan lägga till personlighet och intresse.

Snygga gardiner i beige

Mönstrade gardiner för ett levande sovrum

Skapa en hotellkänsla i ditt sovrum med gardiner

För att återskapa den avslappnade lyxen från ett hotellrum i ditt eget sovrum, kan du satsa på vissa designval och detaljer.

Lager på lager 

Använd tunna gardiner som hänger från taket till golvet för att skapa en känsla av höjd och rymd. Investera i fluffiga kuddar och mjuka sängkläder för att skapa den ultimata mysfaktorn. Välj rika, högkvalitativa tyger som sammetsgardiner eller silkeslakan för att lägga till en touch av elegans.

Mysigt med många kuddar i sängen

Lyxiga sängkläder i satin

Rätt gardiner för ditt sovrum

Genom att välja de rätta gardinerna för just dig kan du skapa en fridfull och avslappnad atmosfär i ditt sovrum där du kan njuta av lugnet och komforten varje dag. Lycka till med din shopping.

Läs också!