Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnbord

Skrivbord barn

65 st produkter
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Välkommen till Chilli! Vi tror att ett barns skrivbord ska vara en plats för inspiration och kreativitet. Det ska vara en plats där barnet kan utforska och lära sig, samtidigt som det är en plats där de kan uttrycka sina intressen och personlighet. Vi har därför samlat ett brett utbud av skrivbord för barn i olika storlekar, färger och stilar så att ni ska hitta ett skrivbord som passar i er inredning.

Vilken storlek ska jag välja på ett skrivbord barn?

Storleken på ett barnskrivbord beror på ditt barns ålder och längd. För yngre barn kan en mindre modell vara tillräckligt medan en större modell passar bättre för äldre barn eller tonåringar.

Vilken typ av skrivbord passar mitt barn?

Det beror på ditt barns behov och preferenser. För yngre barn kan ett mindre skrivbord med en enkel design vara tillräckligt. För äldre barn eller tonåringar kan ett större skrivbord med förvaring och plats för en dator vara mer passande. Tänk också på vilka aktiviteter ditt barn brukar göra vid skrivbordet. Om de gillar att rita eller måla, kan ett skrivbord med en större arbetsyta vara bäst. Om de behöver extra förvaring, kan ett skrivbord med lådor eller hyllor vara ett bra val. Chilli har ett brett utbud av barnskrivbord för att täcka allas olika behov.

Vilken färg ska jag välja på mitt barns skrivbord?

Det beror på din och ditt barns smak och rummets inredning. På Chilli har vi skrivbord i olika färger och stilar, så det finns något för alla. Om ditt barn har en favoritfärg skulle det kunna vara en bra utgångspunkt för att välja ett skrivbord barn.