Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Barnmöbler

Barnsoffa

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Vill du köpa en egen soffa till ditt barn? Hos chilli hittar du ett stort utbud av barnsoffor billigt online. Bläddra bland modeller i olika storlekar, färger och utföranden för att hitta en som passar ditt hem och ditt barn.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka storlekar kan jag välja på barnsoffa?

    Hos Chilli hittar du soffor till barn i en mängd olika storlekar. Vi har barnsoffor som passar små barn men även soffor som passar äldre barn. Välj en storlek som ni kommer ha nytta för under en längre tid. Skulle du ha frågor om storlek är du alltid välkommen att kontakt vår kundtjänst.
  • Hur inreder jag med barnsoffor?

    Vilken barnsoffa du ska köpa beror lite på var du hade tänkt placera den samt ditt barns personliga stil. Du vill skapa ett rum som är inbjudande för både lek och vila. Genom att välja en soffa som passar in med rummets inredning samt är omtyckt av ditt barn kan vi garantera att den kommer användas. Oavsett om ditt barn ska läsa en bok, vila eller spela tv-spel.
  • Vad ska jag tänka på vid val av barnsoffa?

    Låt ditt barn få vara med och bestämma sin nya soffa. Då kommer rummet kännas mer inspirerande för ditt barn. Är det en barnsoffa till ett mindre barnrum är det bra att investera i en mindre modell som tar upp lite utrymme, ditt barn behöver ha plats för lek och stoj. En bäddsoffa till barn är praktiskt för äldre barn där kompisar vill sova över.