categoryTopBlock
Barnmöbler

Barnstol

125st produkter
Kampanj
Populära filtreringar

Så fort ditt barn kan sitta själv är det roligt om barnet får möjligheten att sitta med vid matbordet. Hos Chilli hittar du ett stort utbud av barnstolar med olika sitthöjder. Detta för att du ska ha möjligheten att hitta en barnstol som passar just ditt barn. Vi erbjuder även stolar i många olika designs så du kan välja en som matchar ditt hem. Välkommen att utforska vårt stora sortiment av barnstolar billigt online.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid köp av barnstol?

Först och främst är det viktigt att välja en barnstol som är bekväm för ditt barn. Ska ditt barn sitta länge är det bra att välja en stol med fotstöd. På så vis blir det lättare för barnet att koncentrera sig samt det blir även enklare för ditt barn att hålla balansen.

Vad finns det för olika typer av barnstolar?

Hos Chilli hittar du ett stort utbud av barnstolar online. Vi erbjuder bland annat skrivbordsstol till barn, matstolar till barn, saccosäck barn, hopfällbar barnstol och mycket mer. Du har även möjligheten att välja om du vill ha en låg, mellan eller hög barnstol.

Hur länge kan mitt barn ha barnstol?

Majoriteten av barnstolar kan du ha tills ditt barn är två till tre år gammalt. Du behöver då ha valt en stol där säkerhetsremmen går att ta bort samt fotstödet ska vara höj- och sänkbart.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj