Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Bord & matgrupp

Sminkbord & toalettbord

141 st produkter
Visar 24 av 141 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Sminkbord & toalettbord billigt online hos Chilli

 • Vad ska jag tänka på när jag väljer sminkbord?

  Först och främst behöver du fundera över hur mycket plats du har tillgängligt. Får du plats med ett stort och rejält sminkbord eller kanske bara ett litet sminkbord? Hos oss på Chilli hittar du både stora såväl som små sminkbord. Har du gott om belysning i närheten av där du ska placera ditt sminkbord? Om inte, så kan du välja ett av våra billiga sminkbord med lampor.
 • Finns det förvaring i era sminkbord på Chilli?

  Om du har ont om förvaring där du har tänkt placera ditt sminkbord så kan du välja ett av våra sminkbord med lådor. Där kan du enkelt lägga i dina attiraljer såsom smink, hårsnoddar eller ansiktskrämer till exempel.
 • Är det spegel i alla sminkbord?

  Vi har speglar i många av våra sminkbord här på Chilli. Men en del av våra sminkbord är av den lite nättare modellen och där ingår det ingen spegel. Om du behöver en spegel till ditt sminkbord så rekommenderar vi dig att du väljer en modell där det ingår spegel. Kanske med tillhörande lampor runt om spegeln så att du kan se ordentligt.
 • Ingår det en pall till alla sminkbord?

  Till en del av våra sminkbord ingår det en pall. Men detta är någonting som i sådana fall framgår tydligt i produktbeskrivningen. I annat fall är pall någonting som du själv får välja till och köpa om du vill ha en sådan till ditt sminkbord. Detta kan vara både en fördel och en nackdel beroende på hur mycket valfrihet man vill ha.