Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffbord

Soffbord med förvaring

24 st produkter
Visar 24 av 24 produkter

Ett soffbord med förvaring är en praktisk möbel som är perfekt när du vill hålla ordning i vardagsrummet. Det är designat med inbyggda lådor, hyllor eller andra förvaringsutrymmen där man kan förvara tidningar, fjärrkontroller, böcker eller andra småsaker som annars lätt hamnar huller om buller. Med ett soffbord med förvaring får man det bästa av två världar - både som en plats att ställa kaffe eller snacks på, samtidigt som man kan hålla rummet snyggt och prydligt genom att ha allt på sin rätta plats. Det finns olika stilar och storlekar att välja mellan, så att man kan hitta en som passar perfekt till sin inredning och sina behov.

Vanliga frågor om Soffbord med förvaring

Vad är fördelarna med att ha förvaring i ett soffbord?

Att ha förvaring i ett soffbord har flera fördelar. Här är några av dem:

  • Organisation: Förvaring i ett soffbord hjälper till att hålla dina saker organiserade och undan från synfältet. Du kan enkelt förvara tidningar, fjärrkontroller, böcker eller andra små föremål som du vill ha nära till hands.
  • Platsbesparing: Att ha förvaring i soffbordet är ett smart sätt att utnyttja utrymmet effektivt. Du kan använda den extra förvaringsytan istället för att ha separata hyllor eller lådor i rummet.
  • Estetik: Ett soffbord med förvaring kan vara både praktiskt och snyggt. Det finns olika stilar och designalternativ att välja mellan, så du kan hitta ett soffbord som passar din inredning och samtidigt ger extra förvaringsmöjligheter.
  • Mångsidighet: Ett soffbord med förvaring kan användas på olika sätt. Du kan använda det som ett avlastningsbord, en extra sittplats eller till och med som en fotpall. De olika förvaringsutrymmena ger dig flexibilitet att anpassa användningen efter dina behov.

Vilka typer av förvaringslösningar finns det för soffbord med förvaring?

Det finns flera olika typer av förvaringslösningar för soffbord med förvaring. Här är några vanliga alternativ:

  • Skjutbara lådor: Vissa soffbord med förvaring har skjutbara lådor som ger dig möjlighet att enkelt förvara och organisera små föremål.
  • Öppna hyllor: Andra soffbord har öppna hyllor där du kan visa upp böcker, tidningar eller dekorationer samtidigt som du har möjlighet att förvara mindre föremål.
  • Lyftbara lock: Vissa soffbord har ett lyftbart lock som ger tillgång till en större förvaringsutrymme under bordsskivan. Detta är perfekt för att förvara större föremål som filtar, kuddar eller spel.
  • Utdragsbara fack: Vissa soffbord har utdragbara fack där du kan förvara tidningar, fjärrkontroller eller andra små föremål.

Beroende på dina behov och preferenser kan du välja en förvaringslösning som passar dig bäst.

Passar soffbord med förvaring i alla inredningsstilar?

Ja, soffbord med förvaring kan passa i de flesta inredningsstilar. Eftersom de finns i olika material, färger och design kan man hitta ett soffbord med förvaring som kompletterar och passar in i olika typer av inredning. Vissa soffbord med förvaring har en mer modern och minimalistisk design, medan andra kan ha en mer rustik eller vintage-stil. Det beror helt på vilken inredningsstil man föredrar och vad man letar efter i ett soffbord med förvaring.