Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Bord & matgrupp

Soffbord & vardagsrumsbord

2069 st produkter
Visar 24 av 2069 produkter
1
...
87

Populära filtreringar

Ett soffbord hjälper till att skapa trivsel i vardagsrummet. Soffan känns helt enkelt lite naken och ensam utan ett soffbord vid sin sida, och dessutom är ett soffbord förstås också en väldigt praktisk möbel som du kan lägga fjärrkontrollerna, fötterna eller kvällsmackan på. Här har vi samlat ett brett och varierat utbud av soffbord, med hög kvalitet till bra priser. Här finns något för de flesta smaker, oavsett vilken inredningsstil du har. Utforska vårt sortiment av soffbord och hitta det som passar dig, din stil och dina behov bäst!

Vanliga frågor om snygga soffbord

 • Vilken typ av soffbord erbjuder Chilli i sitt sortiment?

  Vilket soffbord som passar dig bäst beror på vilka behov du har och vad du vill kunna använda ditt soffbord till. Ska det användas för att duka upp godisskålar och dricka till fredagsmyset, eller är ditt soffbord tänkt att tjäna mer som vackert blickfång i ditt vardagsrum? Vi vet att inget hem är det andra likt, vare sig vad gäller behov eller utrymme. Just därför har vi samlat ett varierat utbud av soffbord i olika modeller och utföranden, en del med smarta detaljer som dessutom gör dem attraktiva för fler användningsområden. Våra soffbord tillåter dig att vara kreativ i din inredning. Här hittar du allt ifrån exklusiva soffbord, till stilrena modeller med enkelt formspråk. I vårt utbud hittar du mängder av soffbord med snygga och genomtänkta designlösningar, som exempelvis: Soffbord med klaffar Soffbord med förvaring Höj och sänkbart soffbord Soffbord på hjul Vi erbjuder även soffbord med små pallar under bordet som kan tas fram när det behövs extra sittplatser - perfekt för dig som bor trångt och behöver optimera ditt utrymme! 
 • Vilken höjd ska jag välja på soffbordet?

  När du ska välja höjd på ditt soffbord är det viktigt att det ska vara bekvämt för dig, det vill säga varken för högt eller lågt. Utgå från dina behov, hur har du tänkt att använda ditt soffbord? Låga soffbord som mäter 40-50 cm från golvet är en ihållande trend som tycks hålla i sig. Önskar du dock använda ditt soffbord på ett mer flexibelt sätt bör du välja ett soffbord som är något högre. Ett lågt soffbord är exempelvis värdelöst att äta vid, men likaväl kan ett högt soffbord upplevas störande om du har tänkt att använda det som en tjusig plats för dekorativa stilleben. Ett tips är att utgå från höjden på din soffa och välja ett soffbord där du får sittyta och bordsyta på samma höjd. Kan du inte riktigt bestämma dig för en höjd kan ett satsbord vara det perfekta soffbordet för dig! Här får du flera bord i olika höjder som kan användas och placeras precis som du vill.
 • Hur väljer jag rätt form på soffbordet?

  Att välja rätt soffbord kan vara svårare än man tror. Faktum är att formen har stor betydelse för hur hela rummet upplevs. Till exempel kan ett lågt och avlångt soffbord kan skapa en härlig loungekänsla. Ett rektangulärt soffbord är lika tidlöst snyggt, som det är praktiskt. Med plats för det mesta är soffbord i rektangulär form är bra val för dig som vill ha ett rymligt soffbord. Föredrar du stilrena och raka linjer kan du även välja ett fyrkantigt soffbord. Kanske vill du ge skapa ett mjukare intryck i ett vardagsrum med i övrigt raka möbler? Då är ett runt soffbord vara något för dig! Runda soffbord är dessutom ett utmärkt val för dig som önskar inreda luftigt, eller för ett mindre vardagsrum. Likaså ger ett ovalt soffbord ett mjukt uttryck, men liksom rektangulära soffbord lämpar sig formen bäst till ett lite större vardagsrum. För ett välkomponerat och praktiskt vardagsrum rekommenderar vi att du tar hänsyn till rummets storlek när du väljer formen på ditt soffbord. Men, precis som med det mesta annat när det gäller inredning skall man gå på tycke och smak.
 • Vilket material passar mig bäst?

  Så många soffbord, så många val! Här hittar du soffbord i många olika material. Välj ett soffbord som matchar soffan och resten av inredningen, eller bryt av med ett soffbord som talar sitt eget språk och blir ett snyggt utropstecken som drar blickarna till sig. Materialval grundar sig i såväl etiska som praktiska aspekter.  Soffbord i glas Soffbord i diverse träslag Soffbord i marmor Hos oss kan du även välja bland soffbord med underrede i trä, metall eller mässing. Liksom marmor, är mässing en het inredningstrend, och det med all rätt! Soffbord i mässing passar de flesta inredningsstilar och är ett utmärkt val för den trendkräsne typen. Här hittar du billiga soffbord för det klassiska, trendiga, lantliga, retro eller vintageinspirerade hemmet. Med andra ord, om du vill köpa soffbord som ger ditt vardagsrum ett riktigt lyft så har du hittat helt rätt! Letar du efter en lampa att hänga ovanför ditt soffbord så hittar du vårt gedigna utbud av inomhusbelysning här.