Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

TV bänk & mediabänk

Tv-bänk och mediabänk i ek, björk och furu

30 st produkter
Visar 24 av 30 produkter
12

Populära filtreringar

En tv-bänk eller mediabänk i ek är en stilren och praktisk möbel som passar perfekt i de flesta hem. Eken ger en naturlig och varm känsla till rummet samtidigt som den är både robust och hållbar. En tv-bänk i ek finns i olika storlekar och utföranden, så att den kan anpassas efter behoven och storleken på rummet. Många modeller har även smarta förvaringslösningar för exempelvis dvd-skivor, spelkonsoler eller andra elektroniska prylar. En tv-bänk i ek är en tidlös möbel som kommer att hålla i många år och passa in i olika inredningsstilar.

Vanliga frågor om Tv-bänk & mediabänk ek

Hur stor tv-bänk & mediabänk ek till 65 tum?

En tv-bänk eller mediabänk i ek som passar till en 65-tums TV bör vara minst 140-150 cm bred för att ge tillräcklig plats för både TV:n och övriga mediaenheter.

Hur hög tv-bänk & mediabänk ek ska man ha?

En vanlig höjd för en tv-bänk är mellan 50-60 cm, medan en mediabänk oftast är något högre, runt 70-80 cm. Det är dock viktigt att tänka på din egen längd och övriga möbler i rummet för att hitta en höjd som känns bekväm för dig och passar in i rummet. Om du är osäker på höjden kan du alltid mäta upp din favoritstol eller soffa och utgå från den höjden när du väljer tv-bänk och mediabänk.

När passar tv-bänk & mediabänk i ek?

Tv-bänkar och mediabänkar i ek passar bra för att skapa en varm och inbjudande inredning i hemmet. Eken ger en naturlig och rustik känsla som passar bra tillsammans med andra naturmaterial som sten och läder. Eftersom ek är ett relativt ljust träslag så passar det också bra i mindre rum där man vill skapa en ljus och luftig känsla.

Hur ska jag dekorera tv-bänk & mediabänk ek?

För att dekorera en tv-bänk och mediabänk i ek kan du använda olika dekorationsföremål som passar in i din inredningsstil. Här är några förslag:

  • En vas med blommor eller gröna växter kan ge en fräsch känsla och mjuka upp inredningen.
  • Böcker eller tidningar kan placeras på bänken för att ge en personlig touch och skapa en avslappnad stämning.
  • Bilder eller fotoramar kan placeras på bänken för att visa upp dina favoritminnen och ge en personlig touch.
  • Ljusstakar eller ljuslyktor kan ge en mysig stämning och skapa en avslappnad atmosfär.