Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Gästsäng & extrasäng

Spar utrymme med ett sängskåp!

50 st produkter
Visar 24 av 50 produkter
1
...
3

Väggsäng & skåpsäng

Ett sängskåp är den ultimata lösningen för gästrummet, sommarstugan eller alla utrymmen som du vill kunna använda till annat när du inte sover där. Ett sängskåp låter dig smidigt fälla ut sängen endast för att sova och tar liten plats. Hos Chilli hittar du sängskåp i flera färger och mått, både stående och liggande i 90 cm, 120 cm och 140 cm. Vi har noga valt ut stilsäkra och prisvärda sängskåp med lika god komfort som hög kvalitet för att kunna erbjuda dig det bästa för just ditt hem.

Få mer plats med ett sängskåp

  • Sängskåp eller vanlig säng?

    Sängskåp är precis lika smidigt som det låter: en säng i ett skåp. Ett sängskåp tar minimalt med plats vilket gör att du kan utnyttja utrymmet i rummet till fullo. Det är en perfekt lösning för dig som bor litet och vill kunna använda utrymmet till annat under dagen och fälla ut sängen på natten. Ett sängskåp är också en smidig lösning för dig som inte har plats för ett gästrum eller bäddsoffa men som ändå vill kunna erbjuda en extrasäng till nattgäster.
  • Vad ska jag tänka på när jag köper sängskåp?

    För att välja rätt sängskåp för just ditt hem så finns det några viktiga saker att fundera över. Rummets utformning är en aspekt och på vilket sätt du vill kunna använda ytan. Genom att välja ett stående sängskåp så kan du utnyttja en större del av rummet eftersom sängskåpet tar minimalt med utrymme. Om du istället väljer ett liggande sängskåp så kan du utnyttja mer väggyta till annat exempelvis förvaring som skåp och hyllor. Fundera också över hur bred sängen behöver vara. Om du väljer en 90 cm så har du en smidig extrasäng för en person. Om du istället väljer en 160 säng så har du en perfekt dubbelsäng för gäster! Oavsett vad du väljer så kan du vara säker på att ett sängskåp har du nytta av i många år framöver.