Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Säng

Gästsäng & extrasäng

51 st produkter
Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Praktisk med en extra säng hemma

Har du gäster på besök men inte tillräckligt med sovplatser? Med en praktisk och bekväm gästsäng kan du erbjuda dina gäster en god natts sömn utan att behöva oroa dig för utrymmesbrist. Våra extrasängar på Chilli finns i olika storlekar och utföranden, från enkla utfällbara sängar, praktiska sängskåp till lyxiga bäddsoffor och dagbäddar som passar perfekt som extrasäng i ditt hem. Våra gästsängar är tillverkade av högkvalitativa material för bästa komfort och hållbarhet, så att dina gäster kan njuta av en god natts sömn. Köp din nya gästsäng på Chilli idag och ge dina gäster den bästa sömnen när de besöker dig.

Kan jag använda en gästsäng som min ordinarie säng?

Ja, det går att använda en gästsäng som ordinarie säng, men det beror på dina preferenser och hur pass tjock madrass extrasängen har. Vi rekommenderar att du väljer en säng som är av hög kvalitet och som är riktigt bekväm om du planerar att använda den som din vanliga säng.

Vilken storlek på gästsäng rekommenderar ni?

Storleken på gästsängen beror på den plats som du har tillgänglig och hur många gäster du behöver sovplats till. Vi rekommenderar att du väljer en säng som är bekväm för en vuxen person. På Chilli hittar du extrasängar från enkelsängsmått och uppåt.

Vad ska jag tänka på när jag väljer en extrasäng?

När du väljer en extrasäng bör du tänka på storleken och typen av säng du behöver. Det är också viktigt att tänka på kvaliteten på madrassen och stabiliteten på ramen. Du bör också överväga hur ofta du planerar att använda sängen och om du har tillräckligt med utrymme för att förvara den när den inte används.