Kontinentalsäng Diamant 180x210 Fast Softtex Trens Mullvad

Stjärnbädden

Artikelnummer: 688972
Välj tillbehör
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd180 cm
Längd210 cm
Bäddmadrass höjd9 cm
Sockel/Ben Höjd8 cm
Bäddmått180x210 cm
Material
BäddmadrassStjärnbädden Softtex Trens Bäddmadrass 180x210
BenVinklade Plastben 8 cm
Övrigt
VarumärkeStjärnbädden
SerieStjärnbädden
FärgnamnMullvad
Färg
FasthetsgradFast
Övrig information15 års garanti mot ram och fjäderbrott
SänggavelUtan gavel
KuddarUtan kuddar
Fjädring resårmadrassPocket
Fjädring resårbottenPocket
KvalitetLyx
TygnamnStjärnbädden Mullvad

Detaljerade specifikationer

1 st - Bäddmadrass 180x210 Softex Trens
Stjärnbädden
Fler produkter från Stjärnbädden
Mått
Bredd180 cm
Längd210 cm
Bäddmadrass höjd9 cm
Bäddmått180x210 cm
Övrigt
VarumärkeStjärnbädden
SerieStjärnbädden Bäddmadrass
FärgnamnVit
Färg
KvalitetLyx

ProduktinformationVisa tillbehör

Stjärnbäddens kontinentalsäng Diamant är som gjord för dig som har höga krav på kvalitet, design och inte minst - sovkomfort! Det här är Stjärnbäddens mest exklusiva kontinentalsäng och erbjuder en otrolig komfort och kvalitet som du kan njuta av länge. Den här kontinentalsängen har en storlek på 180x210. Vill du matcha din nya säng med en sänggavel finns det givetvis att köpa till.

Välj mellan medium eller fast komfort
För kontinentalsängen Diamant kan ni själva välja vilken typ av fasthet ni vill ha på er säng. Välj mellan medium, fast eller medium/fast och anpassa sängen just efter era behov och önskemål.

Sängbotten
Sängbotten uppbyggd på en något högre träram samt pocketfjädring i 3 zoner och en extra stoppning av polyeter. Den här konstruktionen skapar god stabilitet och blir grunden för sängens fantastiska komfort.

Resårmadrass
Resårmadrassen består av ett chess-pocketsystem, vilket är ett av de allra bästa resårsystemen på marknaden. Den här resårmadrassen erbjuder mycket hög avlastning för din kropp och du kan vakna mer utvilad än någonsin!

Välj bäddmadrass
Bäddmadrass Polyeter Quilt: Den här bäddmadrassen har en fast och behaglig komfort. Bäddmadrassen är quiltad och stoppad med 45 mm polyeter. Materialet polyeter har en mycket fin cellstruktur, vilket ger bäddmadrassen en fantastiskt jämn och trivsam avlastning för hela kroppen.

Bäddmadrass Polyeter Trens Kant: Den här bäddmadrassen är genomsydd och har en härligt tjock och stabil komfort. Bäddmadrassen är stoppad med 45 mm polyeter och luftig kanalfiber. Materialet polyeter har en mycket fin cellstruktur, vilket ger bäddmadrassen en fantastiskt jämn och trivsam avlastning för hela kroppen. Dessutom har den här bäddmadrassen en kant som är sydd i samma tyg som sängen.

Bäddmadrass Softex Trens: Den här bäddmadrassen är en oerhört lyxig och trensad bäddmadrass och bidrar till hög sovkomfort. Bäddmadrassen är quiltad och stoppad med 45 mm mjuk, perforerad softex och kanalfiber. Softex är ett material som ger bäddmadrassen en god förmåga att andas samt bidrar till en följsam känsla för hela kroppen.

Bäddmadrass X-Polyeter Quilt: Den här bäddmadrassen har en mycket god komfort och hög kvalitet. Bäddmadrassen är quiltad och stoppad med 45 mm elastisk polyeter. Elastisk polyeter bidrar till att ge bäddmadrassen en god stabilitet och följsamhet för hela kroppen.

Stjärnbäddens kontinentalsäng Diamant finns i fyra olika färgval. Välj mellan khaki, antracit, mullvad eller marin. Matchande sänggavel i samma tyg och färger finns att köpa till.

Serien Diamant från Stjärnbädden
Stjärnbäddens kontinentalsäng Diamant är som gjord för dig som har höga krav på kvalitet, design och inte minst - sovkomfort! Det här är Stjärnbäddens mest exklusiva kontinentalsäng och erbjuder en otrolig komfort och kvalitet som du kan njuta av länge. Kontinentalsängen Diamant finns i flera olika storlekar samt i fyra olika färgval så du hittar garanterat en som faller dig i smaken!

Varumärke

Stjärnbädden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt