Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Julrea & Mellandagsrea 2023

JULREA & MELLANDAGSREA 2023

JULREA & MELLANDAGSREA 2023

Julen närmar sig och det vankas mellandagsrea. Mellandagsrean är den årliga realisation som traditionellt sett pågår i mellandagarna, men här på Chilli drar vi igång vår julrea och mellandagsrea redan den 19 december. Missa inte årets allra största shoppingperiod och möjligheten att fynda riktigt ordentligt bland prissänkta möbler och heminredningsprodukter. Vi har samlat de bästa erbjudandena och rabatterna så att du kan göra årets bästa fynd. Spara pengar och köp möbler och heminredning på vår stora mellandagsrea.

Gör de bästa Rea-fynden hos Chilli

På årets mellandagsrea har vi slagit på stort med mängder av heta deals och rabatter. Välkommen att möbelfynda med upp till 70% rabatt. Håll utkik när startskottet för vår mellandagsrea går för att inte missa de bästa erbjudanden inom möbler och heminredning. Vi erbjuder ett stort utbud av realiserade produkter från stora varumärken på vår rea. Kanske letar du julklappar och är som vanligt ute i sista minuten? Eller fick du kanske inte allt du önskade dig i julklapp? På vår mellandagsrea kan du spara pengar och göra de bästa fynden, till dig själv eller någon du tycker om. Passa på att fynda nya fräscha möbler och inredningsprodukter till hemmet inför det nya året. Nytt år, nya möjligheter! Mellandagsrean är det perfekta tillfället att slå till på den där soffan eller mattan med den lite galna färgen eller stilen som du är sugen på att testa, med inte beredd att betala fullt pris för. Vi ser fram emot att kunna erbjuda just det du behöver eller vill ha på mellandagsrean 2023.

Populära produkter på mellandagsrean

Fynda våra mest populära produkter inom möbler och heminredning till KANONPRISER! På vår mellandagsrea sänker vi priset på hela sortimentet, så även våra toppsäljare. Fynda Belysning och lampor, Mattor, Sängar, Matgrupper, Fåtöljer, Förvaringsmöbler, Badrumsmöbler Spabad, Soffor och Bäddsoffor bland mycket mer. Vi realiserar möbler och inredning till hallen, sovrummet, vardagsrummet, köket, matsalen, badrummet, barnrummet och uterummet. Upptäck vårt stora utbud under mellandagsrean och fynda bland populära produkter och varumärken. Men kom ihåg att vara ute i god tid när mellandagsrean startar, det är hög risk att våra mest populär produkter tar slut fort. Mellandagsrean på Chilli pågår såväl online här på chilli.se, som i våra butiker runt om i Sverige. Du hittar din närmaste Chilli butik och öppettider i mellandagarna på vår butikssida.

Shoppa online på mellandagsrean

Sparar både tid och pengar genom att besöka vår mellandagsrea på Chilli.se. Här behöver du inte ens köa för att göra din köp. Värm en kopp glögg, sätt dig bekvämt tillrätta och klicka sedan hem dina favoriter i lugn och ro från din dator. I vanlig ordning kör hem dina möbler helt fraktfritt med snabb hemleverans och 365 dagars öppet köp.

Gå inte miste om de bästa dealerna!

Håll dig uppdaterad på erbjudanden och rabatter genom att anmäla dig till nyhetsbrev redan idag. Säkerställ att du är bland de första att ta del av de bästa erbjudandena och rabatterna som kommer släppas på mellandagsrean. Följ oss även på sociala medier. Du hittar oss både på Facebook och Instagram. Vi håller dig uppdaterad fram till rean startar så att du kan vara säker på att inte missa något av våra fantastiska erbjudanden som vi kommer att erbjuda under årets stora mellandagsrea. Håll utkik, mellandagsrean 2023 börjar snart!