Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Karup Design - skandinavisk enkelhet

0 st produkter

Varumärket Karup Design tillhandahåller ett brett sortiment där den skandinaviska stilen möter funktion i en härlig kombination. Låt enkelheten få bli en del av ditt hem och skapa harmoni i varje rum.

 

Möbler för både inne och ute

Varumärket Karup Design tillhandahåller ett brett sortiment där den skandinaviska enkelheten avspeglas. Sortimentet består av en rad olika serier med möbler till hemmets alla rum. Du hittar till exempel multifunktionella bäddsoffor och sängar, smarta futoner, sängmadrasser och förvaringsartiklar. Möblerna från Karup Design kännetecknas av multifunktionalitet då produkterna oftast har mer än en funktion. Den mjuka bädden Buckle-Up Out är en komfortabel bädd som du både kan inreda med inomhus men varför inte bära ut den en solig dag i trädgården? Stolen Boogie är också en populär möbel som fungerar lika bra att inreda med inomhus som ute på altanen.

 

Material som åldras med stil

Den enkla, raka designen på möblerna i kombination med de jordnära färgerna bidrar till en tidlös inredning i ditt hem. Möblerna är tillverkade i trä vilket är ett oerhört slitstarkt material som åldras med stil. I Karup Designs sortiment finner du även mer färgglada val för dig som vill addera en färgklick i din inredning. Låt den tidlösa, enkla inredningen från Karup Design ta plats i ditt hem i många år framöver.

    Visar 0 av 0 produkter