Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bäddsoffa

Bäddsoffa divan

398 st produkter
Visar 24 av 398 produkter
1
...
17

En bäddsoffa divan är en praktisk och snygg soffmöbel som kombinerar bekvämligheten av en soffa med funktionen av en bäddsoffa. Den har en divan, vilket är en förlängning på ena sidan av soffan där man kan sträcka ut benen och koppla av. Divanen kan också användas som en extra sovplats när soffan inte är utfälld. En bäddsoffa med divan är perfekt för små hushåll som kanske inte har möjlighet att ha ett helt rum dedikerat till gästrum. Bäddsoffor med divan finns i olika storlekar, stilar och material, vilket gör det möjligt att hitta en som passar perfekt i ditt hem.

Vanliga frågor om Bäddsoffa divan

Hur bäddar jag en bäddsoffa med divan?

Det beror lite på modell och storlek. Med ditt köp följer en noggrann instruktion till hur du bäddar din nya bäddsoffa. Har du funderingar eller frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper de dig gladeligen.

Vad ska jag tänka på när jag väljer bäddsoffa med divan?

När du väljer en bäddsoffa med divan finns det några saker att tänka på:

  • Storlek: Mät utrymmet där bäddsoffan ska placeras och se till att den passar både som soffa och säng när den är utfälld.
  • Kvalitet: Välj en konstruktion och material där du känner att bäddsoffan är hållbar och av hög kvalitet.
  • Komfort: Om möjlighet finns kan du provsitta bäddsoffan för att se om den är bekväm.
  • Funktioner: Om du vill att bäddsoffan ska ha extra funktioner som förvaringsutrymme eller justerbara ryggstöd så kolla efter dessa.
  • Stil: Välj en bäddsoffa med divan som passar din inredning och personliga stil.

Hur många kan sova i en bäddsoffa divan?

Antalet personer som kan sova i en bäddsoffa divan beror på storleken på soffan. Det finns divansoffor som är designade för en person att sova i, medan det finns större modeller som kan rymma upp till två personer. Vissa bäddsoffa divaner har även möjlighet att fälla ut till en dubbelsäng. Det är bäst att kontrollera specifikationerna för den specifika bäddsoffan för att få reda på hur många personer den kan rymma.