Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Rengöring soffa

Möbelvård till tygmöbler

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

En soffa, fåtölj, säng eller andra större möbler i tyg är ofta långsiktiga investeringar. För att hålla dina möbler i bästa skick under en längre tid, är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Hos Chilli hittar du allt du behöver för att vårda dina tygmöbler på ett effektivt och enkelt sätt. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av möbelvårdsprodukter som är speciellt utformade för att rengöra och skydda tygmöbler på ett skonsamt och effektivt sätt. Våra produkter är särskilt utformade för att skydda och rengöra tyget på dina möbler, samtidigt som de bevarar dess kvalitet och färg.

Möbelvård för tygmöbler: Håll din soffa, fåtölj eller säng som ny LÄNGE!

  • Hur ofta bör jag rengöra mina tygmöbler?

    Frekvensen för rengöring av dina tygmöbler beror på hur ofta du använder dem och om du har husdjur eller barn. För att hålla dina möbler som nya rekommenderar vi att rengöra dem regelbundet med en mjuk borste eller en dammsugare. För fläckar och spill bör du agera snabbt och rengöra dem omedelbart.
  • Vilka produkter är bäst för att rengöra tygmöbler?

    Hos Chilli hittar du ett brett utbud av möbelvårdsprodukter som är speciellt utformade för tygmöbler. Det är inte rekommenderat att använda vanliga rengöringsprodukter på tygmöbler eftersom de kan skada eller bleka tyget och förvärra fläckar. Använd istället speciellt utformade möbelvårdsprodukter som är skonsamma mot tyget och bevarar dess kvalitet. Vi erbjuder allt från rengöringsspray till fläckborttagningsmedel som är effektiva och skonsamma mot tyget.
  • Vad är den bästa metoden för att rengöra tygmöbler?

    Det finns flera sätt att rengöra tygmöbler, men det bästa sättet beror på vilken typ av fläck du har. För daglig rengöring rekommenderar vi att använda en dammsugare eller en mjuk borste för att avlägsna damm och smuts. För fläckar och spill rekommenderar vi att använda en möbelrengöringsspray eller en rengöringslösning som är speciellt utformad för tygmöbler. Våra möbelvårdsprodukter är effektiva mot en rad olika fläckar, inklusive kaffe, vin, choklad, och smink. Oavsett vilken typ av fläckar du har på dina tygmöbler kan du vara säker på att våra produkter kan hjälpa till att ta bort dem.