categoryTopBlock
Bestick

Bestickset

19st produkter
Ingenting är väl så tråkigt som att äta med olika bestick? Besticksetet ger både enhetlighet och en snygg dukning, och gör att alla kan äta med rätt redskap. Vi har set från flera olika varumärken som erbjuder olika antal delar, såsom 24, 48 och 60 delar. Det finns många olika material att välja mellan, såsom rostfritt stål, guld och svart, för att passa din stil och preferenser. En besticklåda hjälper dig dessutom att hålla ordning och reda på dina bestick. Nedan finner du svar på de vanligaste frågorna om bestickset.

Bestickset - En enhetlig dukning

Vilka delar ingår i ett bestickset?

Vanligtvis ingår kniv, gaffel, matsked och tesked i ett bestickset. Vissa bestickset innehåller flera delar såsom salladsbestick, dessertskedar och förrättsbestick.

Varför ska jag välja ett bestickset med fler delar?

Ett bestickset med många delar är både praktiskt för att du slipper risken att inte ha bestick när det väl är dags att äta. Det är även bra att ha ett större set om du har många gäster eller om du gillar att bjuda in till stora middagar. Med ett bestickset i 60 delar kan du exempelvis bjuda in upp till 12 personer som får 5 delar var och behåller en enhetlig och stilren dukning.

Vilket material ska jag välja på mitt bestickset?

Rostfritt stål är ett klassiskt och tåligt material som passar till alla dukningar. Guld ger en lyxig känsla och svarta bestick ger en stilfull touch. Valet av material beror på personlig smak och inredning.

Hur förvarar jag mitt bestickset?

En besticklåda hjälper dig att hålla ordning och reda på dina bestick. Det finns olika typer av besticklådor att välja mellan, såsom bestickställ, bestickkorg och bestickhållare, beroende på behov och plats.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar