Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Servering & matlagning

Bestick

27 st produkter
Visar 24 av 27 produkter
12

Populära filtreringar

Förvandla varje måltid till en elegant och minnesvärd upplevelse med vårt fantastiska sortiment av bestick på Chilli. Utforska våra stilfulla och funktionella bestickset som passar alla typer av kök och middagar. Från klassiska rostfria stålbestick till moderna och trendiga designalternativ, kommer du garanterat att hitta det perfekta besticket som passar din smak och budget. Sätt guldkant på dina måltider och inbjud dina gäster till att njuta av en sofistikerad och komfortabel måltidsupplevelse. Välkommen till Chilli, där kvalitet möter stil och komfort!

Hur många delar ingår i ett bestickset från Chilli?

Antalet delar i ett bestickset varierar beroende på setet. De flesta bestickset inkluderar 16, 24 eller 30 delar, vilket täcker grundläggande bestick för 4, 6 eller 8 personer. Vissa större set kan ha ännu fler delar, och inkludera specialbestick som dessertskedar och serveringsbestick.

Vilka material finns det att välja mellan för bestick hos Chilli?

Chilli erbjuder bestick i flera olika material, inklusive rostfritt stål, titanbelagt stål, guldpläterat stål och plast. Valet av material beror på din personliga smak, budget och användning. Rostfritt stål är det mest populära valet tack vare dess hållbarhet och eleganta utseende.

Vad ska jag tänka på när jag väljer bestick?

När du väljer bestick är det viktigt att överväga följande faktorer:

  • Material: Bestick kan tillverkas av olika material, såsom rostfritt stål, silver, guldplätering eller plast. Rostfritt stål är det mest populära valet på grund av dess hållbarhet, motståndskraft mot fläckar och korrosion samt lätta underhåll.
  • Design: Välj en design som du tycker är snygg. Tänk även på komforten i handen när du väljer bestick. Bestick som ligger bra i handen ger bättre grepp och kan bidrar till en härligare måltidsupplevelse. Chilli har ett brett utbud av stilar och designer för från klassiska och traditionella till moderna och minimalistiska.
  • Antal delar: Bestäm hur många delar du behöver i ditt bestickset, beroende på din hushållsstorlek och hur ofta du underhåller gäster. Ett vanligt bestickset innehåller vanligtvis knivar, gafflar, skedar och teskedar, men du kan också överväga att välja ett större bestickset som innehåller exempelvis specialbestick som salladsbestick, fiskbestick och serveringsredskap.