Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Bestick

Guldbestick

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

  • Vad är fördelarna med guldbestick?

    Det som kännetecknar guldbestick är först och främst färgen och den elegans den förmedlar. Bestick i guld gör genast bordsdukningen lyxigare. Glöm inte att guld är en metall som håller i evigheter, med rätt skötsel förstås. Att ha ett set med guldbestick i kökslådan betyder att de alltid finns till hands. Du kan ta fram dem för att fira viktiga stunder, eller för att ge en vanlig måltid en mer speciell känsla.
  • Hur väljer jag rätt bestick?

    Guld är lyxigt och snyggt! Men du kan göra användningen av guldbestick mycket trevligare om du känner dig bekväm med formen. Design, vikt och storlek på de bestick du använder kommer att påverka njutningsnivån av middagen. Här på Chilli kan du hitta guldbestick som är vackra att se på, men även härliga att äta med.
  • När ska jag använda guldbestick?

    Du kan ta fram dina guldbestick till alla viktiga stunder. Du kanske planerar en finmiddag hemma. Eller så vill du ordna en romantisk middag för din partner för att fira ännu ett lyckligt år tillsammans. Men du kan känna dig fri att använda guldbesticken när du känner för det, som under en vanlig fredagskväll när du vill unna dig en lite lyxigare middag framför TV:n.