categoryTopBlock
Servering

Silverbestick

17st produkter
  • Silver

Hur sköter jag om mina silverbestick?

Silverbestick är både vackra och hållbara. Men silver kan även mörkna eller missfärgas. För att undvika detta bör du lägga dem i en plastpåse och bort från direkt solljus. Använd inte gummisnoddar med silverbesticken. Detta innehåller svavel och det skadar silvret. Var även försiktig när du använder dem till lutfisk och ägg. Skölj av besticken så fort som möjligt om de skulle råka att komma i kontakt med dessa maträtter.

När dukar jag med silverbestick?

Silverbestick passar perfekt till fina och viktiga måltider. Ska du ha en bröllopsmiddag eller examensfest kanske du inte vill använda vanliga bestick. Men du måste inte invänta en fest eller högtid för att ta fram silverbesticken ur lådan. När som helst kan bli rätt tillfälle för att använda dem, både till vardag och fest.

Hur dukar jag med silverbestick?

Silverbestick är lätta att matcha och det gör dem anpassningsbara till olika färgkombinationer. Med vill du att man ska märka på dukningen att det är en viktig måltid, kan du välja tygservetter och finporslin. Vackra vinglas och eventuellt ljus och blommor fullbordar stämningen. Silverbesticken blir där som pricken över i:et. Du kan hitta snygga set av silverbestick här på vår hemsida, vi har många olika modeller.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar