Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Bestick

Plastbestick

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

  • När lämpar det sig att använda plastbestick?

    Plastbestick är praktiska när du ska göra en utflykt och kanske äta ute i naturen. De väger betydligt mindre än klassiska bestick i stål och är därför lättare att bära med sig i ryggsäcken. Plastbestick är också ett bra val när du ska ha informella kalas, kanske för en yngre målgrupp, och inte vill riskera slita på de fina besticken.
  • Kan jag diska plastbestick i diskmaskinen?

    Avgörande är vad det är för typ av plastbestick. Är plasten av engångsbruk ska du inte diska om dem utan istället kasta dem. Dock klarar diskmaskiner idag av att ta hand om tjockare plaster, så det är absolut möjligt för dig att slippa diska dina plastbestick för hand. Fyll på maskinen och låt den göra jobbet så är besticken redo igen för nästa utflykt till naturen.
  • Är plastbesticken förbrukade efter en gång?

    Många plastbestick är tåliga och kan diskas och användas under lång tid. Ett perfekt alternativ för återkommande utflykter och för dina barns måltider. På plastbesticken riskerar du inte att skära dig. Du minimerar olyckor och ger ditt barn en bra möjlighet att lära sig äta med bestick utan onödiga skaderisker, både på händer och i munnen.