Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bestick

Svarta bestick

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

  • Hur ska jag sköta om mina svarta bestick?

    Det är viktigt att ta hand om sina bestick för att förebygga fula fläckar, missfärgningar och slitage. Bland annat innebär det att du måste skölja av dem direkt efter användning. Diska dem gärna för hand och inte tillsammans med andra bestick. Glöm inte heller bort att de Iinte får lov att vara fuktiga när du lägger ned dem i lådan.
  • Hur ska jag diska mina svarta bestick?

    Många rekommenderar att du diskar dina svart bestick för hand. Det viktiga är dock att du inte bara lägger undan besticken i vasken och väntar med att diska dem. Skölj av dem med en gång efter att du ätit med dem för att göra dig kvitt bakterierna. Diska dem en och en så att de undviker att stötas emot med andra bestick.
  • Kan jag blanda svarta bestick med andra?

    Om du vill ha omväxling på ditt middagsbord kan du blanda svarta bestick med exempelvis silver- eller guldbestick. Men svarta bestick gör sig dock nästan alltid bäst när de får stå för sig själva. De bidrar på egen hand till middagens elegans, och risken är att det blir en svår mix och för mycket av det goda om du blandar in andra bestickfärger samtidigt.