Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Visar 1 av 1 produkter

Utforska vårt sortiment av köksapparater som är specialiserade på kyla och frysning. Här hittar du ett brett utbud av produkter som hjälper dig skapa kylda och frysta kreationer i köket. Oavsett om du letar efter en ismaskin, glassmaskin eller en yoghurtmaskin så hittar du det här. Upptäck praktiska och energieffektiva apparater som kommer att förenkla ditt köksliv och låta kreativiteten flöda i köket.

Vanliga frågor om Kyla & frysa

Vad är fördelen med att ha en ismaskin hemma?

Att ha en ismaskin hemma ger bekvämlighet genom omedelbar tillgång till is, sparar tid jämfört med traditionella metoder och erbjuder högkvalitativ och jämn isproduktion. Dessutom passar det väl för fester och evenemang, minskar behovet av förpackad is och ger möjlighet att välja olika istyper.

Vilka typer av glassmaskiner finns det för hemmakök?

Det finns olika typer av glassmaskiner som är lämpliga för hemmakök. De vanligaste typerna inkluderar:

  • Manuella glassmaskiner: Dessa maskiner kräver att du fryser glassblandningen i förväg och sedan manuellt rör om den med en handvev eller elektriskt vispverktyg.
  • Självkylande glassmaskiner: Dessa maskiner har en inbyggd kylfunktion och kan kyla glassblandningen medan den blandas och bearbetas. Du behöver inte frysa glassblandningen i förväg.
  • Kompressor-glassmaskiner: Dessa maskiner har en inbyggd kompressor som kan frysa glassblandningen medan den bearbetas. Du behöver inte frysa glassblandningen i förväg och kan göra flera omgångar av glass utan att vänta på att maskinen ska kyla sig mellan varje omgång.

Vilken typ av glassmaskin som är bäst för ditt hemmakök beror på dina behov och preferenser. Var noga med att läsa produktbeskrivningar och recensioner för att hitta en maskin som passar just dig.