Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

En glassmaskin är en apparat som används för att tillverka hemgjord glass. Maskinen består vanligtvis av en isbehållare, en motor och en röra. För att göra glassen häller man ingredienserna i isbehållaren och sätter sedan på maskinen. Motorn driver röran som blandar och fryser ingredienserna till en len och krämig glasskonsistens. Det finns olika typer av glassmaskiner, inklusive manuella och elektriska modeller. Att ha en glassmaskin hemma gör det möjligt att experimentera med olika smaker och skapa egna favoritrecept. Det är också ett roligt sätt att bjuda familj och vänner på hemmagjord glass.

Vanliga frågor om Glassmaskin

  • Kan man köra mjukglassmix i glassmaskin?

    Ja, det går att köra mjukglassmix i en glassmaskin. Mjukglassmix är speciellt framtagen för att användas i glassmaskiner och ger en krämig och len konsistens. Följ instruktionerna som medföljer mjukglassmixen och din glassmaskin för att uppnå bästa resultat.
  • Hur gör man glass med glassmaskin?

    För att göra glass med en glassmaskin följer du vanligtvis följande steg:
  • Hur fungerar en glassmaskin?

    En glassmaskin är en apparat som används för att göra hemmagjord glass. Maskinen fungerar genom att frysa och mixa ingredienserna samtidigt. Vanligtvis består en glassmaskin av en frysbox, en roterande blandare och en motor som driver blandaren.