Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 14 av 14 produkter

Karaffer och tillbringare kan göra en vanlig måltid eller fest till en speciell upplevelse. Med olika material, färger och former kan du hitta en karaff eller tillbringare som passar din personliga stil och ditt behov. Oavsett om det är för att servera vatten, vin eller andra drycker, kan en elegant karaff eller tillbringare höja stämningen och ge din bordsdukning ett extra lyft. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av karaffer, kannor och tillbringare som passar både till vardags och till festliga tillfällen.

Kan jag använda min karaff till varma drycker?

Nej, de flesta karaffer är inte avsedda för varma drycker eftersom de kan spricka eller förstöras vid höga temperaturer. Se till att alltid följa produktens anvisningar för rätt användning. För servering av varma drycker rekommenderar vi att du använder en kaffekanna,tekanna eller thermoskanna.

Kan jag hälla juice eller andra syrliga drycker i min tillbringare?

Ja, men se till att du väljer en karaff eller tillbringare som tål syror. Vissa material, som exempelvis kristall, kan släppa skadliga ämnen i din dryck om kristallen kommer i kontakt med syra så det bör därför undvikas.

Finns det olika storlekar på karaffer och tillbringare hos Chilli?

Ja, det finns olika storlekar på karaffer och tillbringare. Vilken storlek som är bäst beror på dina behov och hur många personer du tänker servera. Se till att välja en storlek som passar din användning.