Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 7 av 7 produkter

En vattenkaraff är ett kärl som används för att servera vatten. Karaffen är oftast tillverkad av glas och har en smal hals och en bred botten för att göra det enkelt att hälla och förhindra att den välter. Vattenkaraffer finns i olika storlekar och former, och kan vara dekorerade eller ha en mer minimalistisk design. Vissa karaffer har även lock för att hålla vattnet fräscht och skydda det från damm och smuts. En vattenkaraff är ett praktiskt och stilfullt sätt att servera vatten vid måltider eller när man har gäster.

Vanliga frågor om Vattenkaraff

Vilket material är en vattenkaraff oftast gjord av?

En vattenkaraff är oftast gjord av glas eller plast. Glas ger en mer elegant och stilren känsla, medan plastkaraffer är mer praktiska och tåliga för vardagsbruk.

Kan jag servera annat än vatten i en vattenkaraff?

Ja, självklart kan du servera annat än vatten i en vattenkaraff. Vattenkaraffer används ofta för att servera vatten vid måltider, men du kan också använda dem för att servera andra drycker som juice, läsk, is-te eller fruktinfuserat vatten. Det är en flexibel behållare som du kan använda för att servera vilken dryck du vill!