Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Visar 24 av 92 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

För många av oss är det en viktig guldkant på vardagen att få starta dagen med en varm kopp kaffe, te eller matcha. Valet av kaffemugg eller tekopp kan göra stor skillnad för upplevelsen. Alla har vi väl oftast vår egen favoritkopp? Men en kopp är så mycket mer än något att dricka ur, en kopp kan vara en del av inredningen eller ett sätt utåt att visa dina gäster din personlighet. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av muggar och koppar i olika stilar, färger och material för att passa alla smaker och preferenser.

Vad är skillnaden mellan en mugg och en kopp?

En mugg och en kopp är två olika typer av behållare för varma drycker. En kopp är vanligtvis mindre och smalare än en mugg och används oftast för kaffe eller te. En mugg är större och har en bredare öppning, vilket gör den perfekt för choklad, matcha eller andra varma drycker som behöver mer utrymme. På Chilli hittar du ett brett utbud av både muggar och koppar för att passa dina behov.

Kan jag köpa teglas hos Chilli?

Ja, vi erbjuder utöver kaffekoppar, tekoppar, kaffe- och teserviser även teglas. Det turkiska teet "çay" dricks ofta ur teglas istället för en kopp eller mugg. En anledning till detta är att glasets form och storlek gör att man kan se teets färg och klarhet, vilket anses vara en viktig faktor för att bedöma dess kvalitet.

Vilket material är bäst för en kopp eller mugg?

Det beror på dina personliga preferenser och behov. Klassiska val är porslin eller keramik, som är tåliga och lätta att rengöra. Om du vill ha en mer modern och hållbar lösning kan du välja muggar eller koppar i glas eller rostfritt stål. På Chilli hittar du muggar och koppar i olika material och stilar som passar alla smaker och behov.

Vilken stil av muggar och koppar passar mig och mitt hem?

Vilken stil av muggar och koppar som passar dig och ditt hem beror på din personliga smak och inredningsstil. Om du gillar en mer modern och minimalistisk stil kanske du föredrar enkel och stilren design med raka linjer och neutrala färger. Om du däremot föredrar en mer rustik och bohemisk stil kan du leta efter muggar och koppar i varma toner och med mönster eller texturer. Tänk också på vilken funktion du vill att dina muggar och koppar ska ha - ska de användas till vardagsbruk eller för speciella tillfällen? Hos Chilli hittar du ett brett utbud av muggar och koppar i olika stilar och färger för att passa alla typer av hem och smaker.