Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Badrumstextil

Badlakan & badhandduk

58 st produkter
Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

Välkommen till Chillis sortiment av badlakan och badhanddukar! Här hittar du högkvalitativa och mjuka handdukar i olika storlekar och färger. Oavsett om du letar efter ett stort badlakan för att svepa omkring dig efter ett bad eller en mindre badhandduk som kan vara mer praktisk till simträningen eller efter gymmet, har vi de badhanddukar du behöver. Våra badlakan är tillverkade av högkvalitativ bomull som är skonsam mot huden och absorberar fukt på ett effektivt sätt. Utforska vårt sortiment av badlakan och badhanddukar här på Chilli idag och unna dig själv en lyxig känsla efter varje dusch!

Vad är skillnaden mellan en badlakan och en badhandduk?

En badlakan är större än en badhandduk och är oftast avsedd att svepa omkring hela kroppen efter ett bad eller dusch. En badhandduk är mindre och används oftast för att torka händerna eller ansiktet.

Finns det badlakan och badhanddukar i olika storlekar hos Chilli?

Ja, vi har badlakan och badhanddukar i olika storlekar för att passa alla behov. Vårt sortiment handdukar inkluderar allt från stora badlakan för att svepa omkring sig efter badet till mindre handdukar som är perfekta för träningen eller resan.

Kan jag hitta badlakan och badhanddukar i olika färger hos Chilli?

Ja, vi har badlakan och badhanddukar i olika färger för att passa din personliga stil och inredning i badrummet. Utforska vårt sortiment för att hitta din favoritfärg.