Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Specialmatta

Gymmatta

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

På Chilli erbjuder vi ett brett sortiment av gymmattor för alla typer av träning. Oavsett om du tränar hemma, på gymmet eller i en studio, är en gymmatta en viktig del av din träningsutrustning. Våra gymmattor är av hög kvalitet och erbjuder komfort, stabilitet och säkerhet under din träning. Vi har ett stort utbud av olika storlekar, tjocklekar och material för att du ska kunna hitta en gymmatta som passar dina behov och träningsstil. Med en gymmatta från oss kan du träna bekvämt och fokusera på att nå dina träningsmål.

Gymmattor - mjuka och stötdämpande mattor för träning och stretching

Vad är en gymmatta?

En gymmatta är en speciell matta som används för att göra olika typer av övningar. Mattan är vanligtvis gjord av ett mjukt och stötdämpande material för att ge stöd och skydda kroppen under träningen. Gymmattor är vanligtvis större än vanliga mattor för att ge tillräckligt med utrymme för övningar som kräver rörelse.

Vilka fördelar finns det med en gymmatta?

En gymmatta ger dig en mjuk och stötdämpande yta att träna på, vilket minskar risken för skador och ökar din komfort. Du kan använda mattan för att göra olika typer av övningar, inklusive yoga, pilates, styrketräning och stretching. En gymmatta är också lätt att rengöra och transportera, vilket gör den idealisk för användning hemma eller på gymmet.

Vilka olika typer av gymmattor finns det?

Det finns många olika typer av gymmattor att välja mellan. Du kan välja mellan olika storlekar och tjocklekar, beroende på vilken typ av övningar du vill göra. Du kan också välja mellan olika material, inklusive gummi, PVC och skum. Det finns också specialmattor som är utformade för specifika typer av träning, som yogamattor eller pilatesmattor.

Hur rengör jag min gymmatta?

För att rengöra din gymmatta, använd en fuktig trasa och mild rengöringsmedel. Torka av mattan noggrant och låt den sedan lufttorka helt innan du använder den igen. Undvik att använda hårda rengöringsmedel eller borstar, eftersom de kan skada mattan.