categoryTopBlock
Textil

Mattor

5 834st produkter
REA

Här kan du hitta mattor online i olika storlekar, färger, material och utseenden. Här finns mattor för hemmets alla rum, och vi vågar lova att du kommer att hitta något som faller dig i smaken här oavsett vilken inredningsstil du har. Välj om du vill ha en mönstrad matta eller en mer sober variant som ska hjälpa dig att fullända din inreding och skapa trivsamma rum. Utforska vårt sortiment av mattor och hitta favoriterna som passar i ditt hem!

Mattor – en viktig del av inredningen

Med mattor i dina rum kan du tillföra en trivsam känsla i inredningen. En matta till ditt vardagsrum är mjuk, den är skön att gå på, den ger en känsla av värme i rummet och den hjälper dig, att tillsammans med andra textilier, att dämpa ljud och helt enkelt göra inredningen mer hemtrevlig. Alla rum i hemmet mår bra av en matta. En matta till ditt kök, uterum, badrum och sovrum är alla bra ställen att placera mattor i. Dessutom är det lätt att påverka inredningen med hjälp av mattor. Genom att välja mattor i olika färger, mönster och material kan du skapa olika stilar och uttryck, och det är ett enkelt sätt att förnya och förändra utan att behöva byta ut möblerna – bara mattor! Beställ dina mattor på Chilli och vi ger dig fri frakt samt 365 dagars öppet köp!

Mattor, liksom andra texilier som gardiner, plädar och kuddar, är en viktig del av inredningen i ett hem som är lätt att glömma bort! Tänk vilken stor skillnad det kan göra att få upp ett par snygga gardiner som ger rummet en ombonad känsla. Eller känslan som infinner sig när du har hitta en perfekt vardagsrumsmatta som matchar både soffan och soffbordet och fulländar vardagsrummet. Förutom att tillföra färg, form och design till inredningen i ett rum är mattor också naturligt dekorativa, sköna att gå på och ljudisolerande.

 

Att välja rätt matta

Vilken matta du ska välja beror såklart först och främst på ditt eget personliga smak och inredningsstil. Det kan även vara värt att fundera på vilken funktion du vill att mattan ska fylla i ditt hem. Om du har väldigt unik eller färgstark inredning kanske du ska satsa på en diskret och stilren matta som kompletterar inredningen. Om du tvärtom, har stilren och diskret inredning i övrigt, så är en matta en perfekt detalj för att liva upp och färgsätta rummet. Vill du visa din personlighet med en matta; välj en modell som sticker ut! Låt mattan ligga fritt som ett konstverk eller smycke och bli ett blickfång i rummet.

På Chilli hittar du alla olika typer av mattor. Köp din nya badrumsmatta, hallmatta, köksmatta, vardagsrumsmatta eller sovrumsmatta hos oss. Egentligen passar alla mattor i alla rum, du bestämmer själv var din nya matta ska ligga! 

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
REA