categoryTopBlock
Specialmatta

Trappstegsmattor

195st produkter
Kampanj

Trappstegsmattor billigt online hos Chilli

Vad är nyttan med en trappmatta?

Den vanligaste anledningen till att någon skaffar en trappstegsmatta är för att förhindra halka. Trappsteg är ofta ganska hala och i dålig belysning kan det också vara svårt att se var de börjar och slutar. Både barn och husdjur kan ha svårigheter med hala trappor. Det förhindras enkelt genom att montera en trappstegsmatta.

Hur väljer jag rätt trappstegsmatta?

Om du ska ha en trappstegsmatta inomhus kan du välja mellan ett flertal trevliga färger. Du kan välja en grå trappstegsmatta eller någon glad och synlig färg. Det skadar ju inte att din trappstegsmatta passar ihop med resten av husets inredning. Ska trappmattan användas utomhus är funktionen betydligt viktigare än utseendet. Din trappmatta behöver då tåla snö och is och ska kunna gå att fästa i den typ av trappa du har, beroende på om den är i trä, metall eller betong.

Behöver mina trappstegsmattor tvättas?

Våra trappstegsmattor är tillverkade i praktisk polypropylen och ska inte tvättas. När en matta trappsteg behöver rengöras är det allra bästa att helt enkelt dammsuga dem. Det kan enklast göras i samband med veckostädningen så hinner det inte samlas för mycket smuts. De halkskydd som används på utomhustrappor är tillverkade i metall och kan borstas av eller sköljas med trädgårdsslang.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj