Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utomhusmatta

Plastmattor

116 st produkter
Visar 24 av 116 produkter
1
...
5

 • Kan man tvätta plastmattor i tvättmaskinen?

  De flesta av våra plastmattor kan tvättas i tvättmaskinen. Titta under specifikationer på den matta du är intresserad av för att vara säker. Plastmattor är lätta att torka av med en fuktig trasa. Många mattor är även vändbara.
 • Har ni plastmattor från Horredsmattan?

  Ja! Många av våra plastmattor kommer från mattillverkaren Horredsmattan. De har vävt plastmattor sedan 1956 och tillverkar mattor av god kvalitet som håller livet ut. Du kan hitta både de traditionella, randiga mattorna, men även mer moderna mönster med blommor, rutor, cirklar och vågor hos oss.
 • Varför ska jag välja en plastmatta?

  Fördelarna med en plastmatta är många. Kanske är det världens smartaste matta? De passar framförallt i utrymmen där det kan förekomma lite mer spill och slitage än vanligt, såsom i köket, i hallen, i källaren eller på balkongen, då de är slitstarka och lätta att hålla rena. Plastmattor håller länge och glider inte runt på golvet. Nuförtiden finns det plastmattor i alla möjliga fantastiska mönster och storlekar, vilket gör det enkelt att hitta just din favorit.
 • Har ni stora plastmattor?

  Vi har plastmattor i flera olika storlekar och former. Kanske behöver du en långsmal matta som passar i köket eller i gången, eller en mer klassisk rektangulär modell. Är du osäker på vilken storlek som passar är ett tips att lägga ut tidningar på golvet där du skall ha din matta. Det hjälper dig att visualisera hur mattan kan komma att se ut. Sedan kan du mäta för att kunna välja en matta i rätt storlek.